Elitloppsklare Aubrion du Gers förlängde segerraden

Elitloppsklare Aubrion du Gers förlängde segerraden

Elitloppsklare Aubrion du Gers förlängde segerraden i franska Angers på onsdagen och tog sin trettonde raka seger.

Frankrikes etta Jean-Michel Bazire bjöds nyligen in till Elitloppet på Solvalla och tackade ja med ”världens bäste valack” Aubrion du Gers.
På onsdagen blev det ett lopp på vägen i Angers. Jean-Michel Bazire startade med 50 meters tillägg över grunddistansen 3100 meter och körde lite på chans.
Aubrion du Gers kördes till ledningen tidigt men fick släppa ifrån sig densamma och Jean-Michel Bazire såg ett tag ut att ha kört sig fast.
Luckan kom när utvändig häst galopperade i början av upploppet och avslutningen blev visslande och valacken hann precis fånga in Bugsy Malone ett stycke före mål.
Segertiden skrevs till 1.12.8 över 3150 meter.
Onsdagens seger var den 13:e i svit för Aubrion du Gers som alltså blir en av de 16 hästarna i Elitloppet i slutet av maj.
Kvartetten hästar som fått inbjudningar till Elitloppet är: Readly Express och Propulsion från Sverige, samt franska Dijon och Aubrion du Gers.

Var med i AlltOmTrav:s Andelsspel på V75 och V86! Andelarna ”ALLTOMTRAV.INFO V75” och ALLTOMTRAV.INFO V86" hittar du här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.