Örjan Kihlström har fortsatta problem med sin rygg

192

Örjan Kihlström har fortsatta problem med sin rygg

Örjan Kihlström har fortsatta problem med sin rygg.
Han körde inte på V75 i helgen och avstår sina styrningar även resten av den här veckan.
– Jag har beslutat mig för att avstå styrningarna på Solvalla under onsdagen och har istället förhoppningen att köra igen på tisdag, säger Kihlström.

Stjärnkusken har haft problem med sin rygg från och till under de senaste fem åren. I fredags fick han ont på nytt och tvingades därmed att avstå från att köra i V75-finalerna på Solvalla i lördags. Då skulle han bland annat ha kört Double Exposure som vann.
– Hade det varit för tio år sedan hade man väl säkert kört ändå trots att det gjort ont, men jag har blivit försiktigare nu, mest för att det inte ska bli allvarligare fel. Det gick bra att se loppen från tv också och Double Exposure var jättefin, säger Örjan Kihlström till Travronden.

”Dumt att riskera att det blir värre”
Han har fått behandling för ryggen och även om det har blivit bättre är han inte i ett sådant skick att han kan köra lopp ännu. Kihlström har därför bestämt sig för att lämna återbud från att tävla på Solvalla och i V86 under onsdagen.
– Jag har beslutat mig för att avstå styrningarna på Solvalla under onsdagen och har istället förhoppningen att köra igen på tisdag. Då tycker jag att det ska ha gått så pass lång tid att det hunnit bli bra. Jag känner redan nu att det blivit klart bättre, men återigen så är det dumt att köra och riskera att det blir värre. Det blir till att fortsätta träna och gå på behandlingar, så ska det här nog lösa sig, säger Kihlström till Travronden.
Kuskändringarna är klara och bland annat kör Carl Johan Jepson topphästen Sorbet i V86-8.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelRobert Bergh inför V86: ”Han har kapacitet för att vara med i Elitloppet”
Nästa artikelElitloppsklare Aubrion du Gers förlängde segerraden

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.