En Cowboy och en konstnär…?

150

TILLISTUSING

Going for Gold förra lördagen sätter vi under kategorin ”riktigt usla spel”…men skam den som ger sig.

I morgon går DD på Jägersro och den banan är känd för att favoriterna brukar vinna. Så är nog fallet oftast men jag tycker att denna dagens DD känns riktigt spännande och oddsen kan bli riktigt höga om jag har rätt.

I DD1 tycker jag att de allra flesta av favoriterna har en klart nedåtgående form. Jag chansar därför hårt och tror mest på 8 Race Cowboyland som har gått fantastiskt i de senaste starterna och förtjänar verkligen en seger nu. Streckad på 1 % just nu…

I DD2 tycker jag att den viktigaste faktorn är voltstarten. Av de mest streckade hästarna är det knappt ingen som prövat startmetoden sedan debuten förra eller förförra året…Därmed tror jag att treåringarna på start får en oväntad fördel här och jag tar med flera på förstavolten på grund av detta. Mest tror jag på Ola Samuelssons 3 Michelangelo Ås som kan bli en riktigt obehaglig överraskning för många. Hästen är på uppgång medan många andra är på nergång. Jag hoppas givetvis på lite strul för Riff Kronos också eftersom han är den ”tråkiga” troliga vinnaren här.

Lördagens spel:

DD1: 2, 7,8,10

DD2: 2,3,4,10,11

20 kombinationer x 10 kr = 200 kr

Kvar efter lördagens spel: 41 kr

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
417.000 i vinst på V86 i onsdags!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.