En harry och en dubbel i semestertider.

238

TILLISTUSING

 

Det senaste spelet får vi glömma.  Hästen kördes lite för offensivt i början men var inte som bäst för dagen oavsett så det blev ett felspel.

I lördagens omgång hittade jag mitt vinnarspel direkt när jag såg startlistorna i måndags.  Ofta är det ju så , men ofta hinner man också ändra sig under veckan. Den här gången är det dock ingen tvekan. Kan inte se denna hästen förlora detta loppet oavsett startspår. Det enda minuset är att oddset inte blir jättehögt på grund av hemmaplan, men när man är säker på vinst kan även 5 ggr pengarna vara ett bra odds.

Jag menar givetvis Harry Haythrow i V-75 3.  Denna hedershäst som aldrig blir erkänd men som visar att han kan slå vilken häst som helst, vecka efter vecka.  Jag har svårt att se hur han ska kunna undvika att vinna det här loppet. Han har visat att han alltid har en toppspurt oavsett om loppet körts i vansinnestempo.  Han har även visat att han går dubbelt så fort som övriga även när loppet inte körts i något högt tempo. Halmstadtravet har ett riktigt långt utslagsgivande upplopp vilket innebär att han förmodligen inte behöver lämna de bakre regionerna förrän på upploppet, men ändå hinna fram och vinna med ett par längder. Så jag lirar Harry på allt och hoppas på 6 ggr pengarna på vinnarspelet.  På V-75 rensar han bort ungefär 90 % av kupongerna.  Och detta trots att han är stationerad i Ljungby…:)

Pisken i vädret Peter.

I omgången hittar jag även en Dagens Dubbel som jag inte kan låta bli att spela nu när jag inte har så mycket kvar i kassan.  En riktig lirare spelar tufft i de mest trängda lägena!

I DD-1 spikar jag nr 4 Black Photo. Hästen är startsnabb, har absolut toppform enligt tränaren och får Örjan i sulkyn.  Ett riktigt roligt drag.

I DD-2 kör jag tre hästar som alla rensar bra.  Nr 4 Pling Plong kan gå mot spets och var helt överlägsen senast.  Nr 7 Power M.S spelade jag häromveckan när kusken inte ville vara med. Startspecialisten Uhrberg upp nu och hästen är startsnabb och kan ta ledningen eller komma i rygg på Pling Plong.  Nr 10 Alfas da Vinci plockar ner alla om det blir tempo på loppet och de i ledningen tröttnar.

Kan inte helt bedöma oddsen men det troliga är att inget av alternativen kommer att ge under 75 ggr pengarna.

Lördagens spel:  Häst nr 12, Harry Haythrow (Halmstads lopp 7)  100 kr vinnare.

+ Dagens Dubbel lördag:  DD1 häst nr 4 Black Photo

DD2 häst nr 4,7 och 10

3 kombinationer x 20 kr

Kvar efter lördagens spel: 40 kr  (än så länge….)

 

Föregående artikelKorvenoja vann Stosprintern med Creme Brulee
Nästa artikelV75 Halmstad 6/7-2013