Enkät: Vem vinner Elitloppet?

69

Enkät: Vem vinner Elitloppet?

Det kallas för historiens öppnaste upplaga.
På söndag avgörs Elitloppet på Solvalla och som vanligt föregås travfesten av vilda spekulationer och diskussioner.
Vi har frågat några travprofiler om vilken häst de tror drar det längsta strået.

Rikard N Skoglund, Solvalla
– Jag hoppas att Milliondollarrhyme vinner på söndag. Det är en jättebra häst och så tycker jag att det är ett fint ekipage med Fredrik B som kör sin egen häst i loppet. Och han är startsnabb. Han vart lite het senast men det är ett roligt ekipage och så bor vi på Erikssund också och håller en extra tumme för dem.

Robert Bergh, Åby
– Jag tror att Gelati Cut vinner. Jag var väldigt imponerad av honom på Åby och har sett honom där nere (i Frankrike reds.anm.). Han har bra spår och bra ”driver”, så…”bonne chance”!

Andreas Lövdal, stall Timo Nurmos Solvalla
– Det är svårt, men jag kan inte säga någon annan än Seismic Wave. Det klart att det finns många bra hästar och jag tycker att det är väldigt jämnt i år. Jag tror att näst intill vem som helst av de som är med i loppet kan vinna. Det är löpningsförlopp och sådär som avgör, och nu öppnas det upp efter spårlottningen lite granna med kanske de *värsta” från de sämsta spåren. Men jag måste säga Seismic Wave.

Ulf Stenströmer, Axevalla
– Ecurie D.! Jag tycker att det är kul om Uffe (Ohlsson reds.anm.) kan få vinna det och så är jag bra kompis med den ena delägaren. Och så har jag lirat lite granna på att han ska vinna. Men jag är extremt dålig på att spela…så tyvärr Uffe!

Eric Martinsson, Axevalla
– Jag tror att Aetos Kronos vinner. Det är en häst som har det mesta. Han är både speedig och stark och har bra spår i försöket, och det gör att det är lättare att komma till final.

Marcus Lilius, Romme
– Jag tycker att det är en otrolig utveckling på Garreth Boko så jag drar till med en luring – Garreth Boko och Mats E Djuse.

ÅsbjörnTengsareid, Norge
– Det är en svår fråga men jag satsar på Moni Viking. Han är norsk och fick spår två. Det är spännande med Elitloppet med en sådan häst.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.