Expertpanel med Stefan Hultman i spetsen

106

Stefan Hultman i spetsen

En tävlingsdag uppdelad i två block och en expertpanel med Stefan Hultman i spetsen.
Det är två nyheter som väntar när Solvalla nästa år drar igång sina tisdagskvällar.
– Det här uppdraget kommer bli en utmaning, men framför allt ska det bli väldigt, väldigt kul, säger Stefan Hultman i ett pressmeddelande.

Redan 2 januari är det premiär för Solvallas tisdagstävlingar och huvudstadsbanan satsar på ett nytt koncept. Totalt kommer nio lopp uppdelade i två block att köras. Första start är 18.00 och efter kvällens tredje lopp blir det ett uppehåll fram till att V64-loppen drar igång 19.25.
– Vi måste inse att alla travbesökare inte har samma behov. En del vill ta del av allt som erbjuds under en tävlingsdag och andra vill ha en kortare och mer intensiv sport- och restaurangupplevelse likt andra moderna arrangemang. Med det här upplägget får man själv välja vilken starttid som passar bäst, säger Solvallas vd Jörgen Forsberg i pressmeddelandet.
I pausen efter det tredje loppet kommer en expertpanel i Restaurang Kongressen gå igenom V64-omgången. Utöver Stefan Hultman, en av Sveriges mest framgångsrika travtränare genom tiderna med segrar i bland annat Elitloppet, Prix d’Amerique, Svenskt Travkriterium och Svenskt Travderby, består panelen av Solvallas sportchef Anders Malmrot, tipsexpert Mattias Spante samt aktuella tränare och kuskar.
– Solvalla är som ett andra hem för mig. Jag växte mer eller mindre upp här och har så många härliga minnen. Det kommer bli riktigt roligt att få träffa gamla och nya kompisar i Kongressen, säger Stefan Hultman.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.