En fartfylld dag på Åby Stora Pris(lite sent)

294

felicia_johanneson

Nämen hallå, hallå!

För er som inte var på Åby under Åby Stora Pris har jag bara en sak att säga… Ni missade något! Stämningen var underbar, det va trevligt folk, god mat och inte minst Sveriges bästa hästar var ju på plats. Självklart hade jag med min kamera och jag tror jag tog ca 800 foton den dagen. Insaine, right? Tänka sig att jag fick chansen att fota stjärnor som Nahar, Commander Crowe och inte minst Åby Stora Pris-vinnaren Sebastian K! Dessa hästar har man bara sett på TV och när man sedan står mindre än en meter ifrån dem… Ja, det är speciellt. Har lääänge varit dödskär i vackra Commander Crowe och nu fick jag mig en ny kärlek, Sebastian K. En sådan smäcker häst!
Nu tänker ni la kanske lite såhär: Men jisses, du är ju en vecka sen med att skriva ett inlägg om Åby Stora Pris. Då är mitt svar: Ja! Tänka sig för att jag är det! I’ve been busy, busy!(kan vi låtsas ^^).  Näe, men min dator är fortfarande kaputt och det drar ner bloggningsmotivationen något faktiskt.

Hur som, här har ni lite vackra bilder från denna underbara dag

aby_lilla_pris_vinnareaby_lilla_pris_vinnare_1
Åby Lilla Pris vinnarna Thyra Tyrann med kusken Camilla Ingerstad

montemonte_pactole_de_l_iton monte_pactole_de_l_iton_2
En häst jag föll totalt för! Pactole De L’iton – Stephanie J Werder

angelique_monte_organdi_o_dor
Vinnaren av Åby Stora Montépris Organdi D’or

duell
Tidsduellen mellan Björn Goop och Stefan Söderkvist.

start_lopp_4
Start lopp 4.

jorgen_sjunnesson
Jörgen Sjunnesson

ludde_magical_face
Magical Face – Lutfi Kolgjini

lopp_6_baltazar
Lopp 6. 1. Baltazar – Jörgen Sjunnesson

nahar_heat_a robert_bergh_nahar_heat_a
Heat A. Nahar – Robert Bergh
commander_crowe_heat_a
Heat A. Commander Crowe – Örjan Kihlström

sebastian_k_heat_a
Heat A. Sebastian K – Jorma Kontio

upplopp_heat_a
Upplopp Heat A. 1. Commander Crowe – Örjan Kihlström. 3. Save the Quick – Björn Goop

Ja, det blev ett antal bilder som ni ser. Hoppas ni gillar de!

Köss

Föregående artikelSå hur ser årets Travkriterium ut?
Nästa artikelInför EXTRA V75: Intervju med Roger Walmann

Comments are closed.