Finsk sisu i norr!

236

 

TILLISTUSING

Jag har redan glömt mitt senaste spel..  Dumstrut på i tre hela dagar efter att ha missat startmetod.  Ett niondespår bakom en starttrög häst i voltstart är ju en jätteskillnad mot ett nionde i autostart. Kan väl trösta mig med att jag lirade på rätt bana i alla fall..

Min kassa börjar bli lite oroväckande låg så man får nog spela med lite mindre volymer ett tag. Självförtroendet är i alla fall högt och vi ger oss på ett spel på en bana som förmodligen ligger så långt bort att det förmodligen är  längre bort än Vincennes.

I V75-4 har jag hittat ett bra spel som kanske kan ge upp mot 10 ggr pengarna. Global Ocean startar från ett niondespår och denna gången har jag kollat en extra gång. Det ÄR autostart..

Loppet känns öppet och det blir ännu öppnare när det är lärlingar som kör ston. Då kan det vara bra med ett niondespår så hästen slipper att vara med i den värsta rusningen.  Global Ocean slutar nästan alltid bland topp tre, tränaren (Petri Salmela) har toppform och är på hemmabana. Man har siktat på det här loppet och hästen ska gå med jänkarvagn för första gången.

Kan det bli mer stenklart ??

Ei sa peittä !!

Lördagens spel: Bodens lopp 11, häst nr 9 Global Ocean, 50 kr vinnare.

Kvar efter veckans spel: 350 kr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV64 Söndag: Treåriga stjärnor lyser upp Gävle
Nästa artikelDagens Dubbel Boden, Peabtravet 15/6-2013

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.