Fröken Sverige betalar tillbaka..

226

TILLISTUSING

 

Så var man då tillbaka. En absolut vanlig travlirare som fortfarande väntar på den där pricken som  sitter över j:et i ”jättevinst”…  Den ansvarige på den här sidan lurade in mig i travets värld för ungefär 30 år sedan.  Tror vi satt på Rolands Konditori i Tingsryd när han plockade fram veckans program. Sen dess är jag fast i tjusningen att gräva ner sig i diverse startlistor. Jag hade ju min hörna här i sidans begynnelse och nu ska jag försöka ge lite roliga vinnartips, som kanske inte alltid är de mest givna.

Veckans spel hade varit klart länge men jag fick tänka om i sista stund.  Skulle spelat Kipling Face till ett glatt odds. Nu blev den stora favoriten struken vilket gör att ett vinnarspel på Kipling inte längre är intressant enligt min spelstrategi.  Han är ändå fortfarande en bra vinnare för de som nöjer sig med 2-3 ggr pengarna.

Istället väljer jag att luta mig emot (i mitt tycke) världens bästa kusk i ett vidöppet lopp. I V75-5 startar Little Miss Sweden med Johnny Takter i sulkyn.  Jag tror att det finns många som vill utmana Karlstedts favorit vilket gör att det kan öppna upp sig på Kalmars långa upplopp. Och då kommer Johnny smygande och vinner till minst 10 ggr pengarna.

Aktuellt spel:  Little Miss Sweden, V-75-5 Kalmars lopp 9

50 kr vinnare

Kvar efter veckans spel.  950 kr.

 

Föregående artikelDagens Dubbel Kalmar 23/2-2013
Nästa artikelInför V75: Pilen tror stenhårt på Tösen!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.