Go Jennifer!

285

TILLISTUSING

Förra veckans spel satt ju igen. Johnny Takter infriade alla mina förväntningar med On Track Piraten och körde ett perfekt lopp. Tyvärr vann ju favoriten i DD1 och därmed stannade oddset vid knappa 13 ggr. Jag jobbar vidare för att mångdubbla min tusenlapp.

I lördagens DD hittar jag ett drag som inte är favorit men som är relativt hårt betrodd. Det är ungefär samma ranking som On Track Piraten hade förra lördagen. Jag tänker spika Jennifer Tillmans  Royal Fighter. Jennifer har verkligen tagit steget och etablerat sig bland de allra bästa kuskarna. Jag räknar med att hon får ett perfekt lopp antingen i vinnarhålet eller i andra ytter. Då är hästen så bra att den spurtar ner de övriga enkelt. Min teori bygger dock på att Lutfi K utmanar favoriten Food Money rejält. Skulle Lutfis häst bli struken (han har strukit ett par hästar redan) kan man behöva tänka om och gå lite kortare i DD1 samt ta med Food Money också.

I DD1 hade jag först tänkt plocka bort 7,10,12 men jag inser att det blir korkat nu när det bara är elva hästar kvar. Det är lika bra att ta med rubbet. Mest tror jag på High Stage och min riktiga luring är Kickstart My Heart.

Lördagens spel:

DD1: 1,2,3,5,6,7,8,9,10,11,12

DD2: 8 Royal Fighter

11 komb x 10 kr = 110 kr

Kvar efter veckans spel:  828 kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDD Örebro och Solvalla i helgen
Nästa artikelDanskarna anfaller inför V75 på Örebrotravet!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.