Hallå där Ulf Ohlsson…

432

image-9

…som var med om en olycka och åkte ur sulkyn under tisdagskvällens tävlingar på Bollnästravet.


Hur mår du?

– Jo tack, man är lite öm i kroppen. Jag sitter i bilen på väg till Solvalla just nu och det är väl inte så skönt. Framförallt har jag ont i höften.
Vad hände egentligen?
– Jag värmde och en annan häst skulle passera. Den måste ha blivit rädd för någonting för han kastade sig bara rakt ut på oss. Jag fick en rejäl luftfärd och landade på högersidan, så det är där det gör ont. Egentligen på hela högersidan.
Har du varit hos läkare?
– Nej, det känns att det inte är något allvarligt. Bara mjukskador. Direkt efteråt kändes det inte så mycket och jag kunde köra mina sista lopp, men på vägen hem och framförallt i natt blev det värre. Jag sov inte så bra.
Och ändå är du på väg till Solvalla för att tävla igen…?
– Ja, jag har kört med smärta förut och det klarar man. Det är ingen ny situation, jag räknar med att ha ont i några dagar och att det är borta om en vecka. Under tiden hoppas jag att jag kan göra mitt jobb lika bra som vanligt.

Robin Johansson

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelPotatis, lök och chips inför V75 13 september
Nästa artikelKallblodsutmanaren i V75 på Färjestad 13 september 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.