Han blev snabbast – med att spela TOP 7

16

Det är bra drag inför premiären av ATG:s snabbaste miljonspel Top 7.

Michael Lundqvist från Västerås var den första någonsin att göra ett spel tidigt måndag morgon.

– Det låter som ett kul spel. Man kan vinna väldigt mycket pengar i ett lopp, säger han.

På lördag smäller det på Jägersro i V75:s femte avdelning.

Då är det premiär av Top 7 – spelet där du kan bli miljonär i ett enda travlopp.

Det gäller att ha de 7 första hästarna i rätt ordningsföljd men det är vinst redan vid två rätt.

En man som var tidigt ute är travspelaren Michael Lundqvist från Västerås. Strax efter att han vaknade tidigt på måndagsmorgonen loggade han in på ATG:s hemsida och gjorde ett spel på Top 7. Det registrerades klockan 05.59 och därmed är Lundqvist historisk som den första någonsin att göra ett spel till Top 7.

– Jag trodde väl aldrig att jag skulle vara först, ha, ha, men jag börjar jobba klockan sju och kliver upp halv sex. Jag har sett reklamen om Top 7 på tv och tycker att det låter som ett kul spel. Man kan ju vinna väldigt mycket pengar på bara ett lopp, säger Michael Lundqvist.

– När jag slog på datorn och kom in på ATG så fick jag reklamen rakt framför mig igen. Då fick jag ett infall och tänkte att det här ska testa. Jag köpte ett färdigt system för 24 kronor. Det var ungefär som en Harry Boy och jag tryckte bara på en knapp på datorn så var det klart. Det var enkelt och bra.

Kommer du att bli en permanent Top 7-spelare?

– Jag vet inte hur mycket jag kommer att köra på det här. Vi får se. Jag spelar V75 varje vecka och har gjort i många år. Jag följer travet mycket men spelar främst på helgerna. Det mesta jag har vunnit är 40 000 kronor, om man nu kan kalla det för en storvinst.

– Jag jobbar i Västerås hamn och har hand om ett lager där. Jag läser en hel del om trav i tidningar och på olika sajter på nätet. Det ska bli kul att följa Top 7 och se vad det är för något, säger Lundqvist.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Han blev snabbast – med att spela TOP 7

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikel– Kul att man är uppskattad
Nästa artikelKlar för VM-final: ’Det är helt sjukt’

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.