Hela 228.000 till Mustaschkampen!

18

travsporten mustaschkampen

En vecka in i december har Svensk Travsport summerat travets insamling till Mustaschkampen under november månad.
228 000 kronor blev slutsiffran, en siffra man är mycket nöjda med.
– Det här är ett fantastiskt resultat och långt över vad både vi och Prostatacancerförbundet hade hoppats på, säger Lena Engström på ST.

Per Lennartsson, Ulf Ohlsson, Örjan Kihlström och Adrian Kolgjini körde i en hjälm med Mustaschkampens logga under en varsin V75-omgång. Hjälmarna auktionerades sedan ut och inbringade en hel del pengar till välgörenheten. Därutöver auktionerades ett föl ut, skänkt av Michael och Susanne Demmers.
Från Svensk Travsports sida valde man att auktionera ut generalsekreterare Johan Lindberg och sportchef Petter Johansson som stalldrängar för en dag.
Utöver nämnda auktioner såldes även Mustaschkampens pins på travbanorna och vid intresse kunde även banbesökarna SMS:a in ett bidrag. Nu är alltså insamligen avslutad och slutsumman är fantastisk.
– Vi på förbundet är alla mycket glada och framförallt väldigt stolta över våra aktiva och vår publik. Jag vill verkligen peka på att det inte är Svensk Travsport som skänkt dessa pengar, utan det är banornas insatser tillsammans med bidrag från våra aktiva och vår publik samt diverse försäljningar som ligger till grund för de 228 000 kronorna, säger Lena Engström, chef för kommunikations- och utbildningsavdelningen på ST.
Tomas Tullberg, projektledare för Mustaschkampen, är inte sen att hålla med.
– Vi är otroligt glada över samarbetet med Svensk Travsport och resultatet är fantastiskt, speciellt med tanke på hur kort tid vi haft på oss. Tack vare de 228 000 kronorna till insamlingen kan vi konstatera att Svensk Travsport är en av våra tre största samarbetspartners i år, avslutar Tomas Tullberg, projektledare för Mustaschkampen.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.