I väntans tider…Hoppas Jag;)))

197

NORQVIST

Väntar på Veterinären…. Fick hem min ReservMärr Ursula Farming från Alebäck (Dräktig med Chocolatier) i lördags…. Lyckan blev relativt kortvarig….Hon insjuknade hastigt efter hemkomst i Transportsjuka…. Det var nog tur att jag på stört kalkylerade med värsta möjliga senario… & Ringde Pronto till DistriktsVeterinären för vård…. Hästen hade då 40,7 i temp…Andades ytligt och snabbt…var mkt påverkad… Idag ska hon kollas igen, men då har jag gått över till ATG-kliniken istället.Vet att hon behöver Penicillin minst några dagar till…men jag hoppas att det inte ska se så hemskt ut nere i lungorna….och att hon kan få gå ut i hagen en liten stund iallafall….. & sen ….. Snälla, snälla snälla….Låt fölet vara kvar i denna lilla LivModer…. Fick just veta att det verkligen inte är så många dräktiga med den hingsten i år….Men jag antar att det är att hoppas på/ önska för mycket *PessimistTrist*

Kan bara inte låta bli att Röra vid Commander Crowe Affären…. Men jag nöjer mig att säga att det är så sorgligt när man börjar tvivla på en fantastisk hästs prestationer…men det har jag gjort…börjat alltså…

Annars så får man väl säga så att det vore väldigt bra om man från ST´s sida tryckte upp en lunta på berörda språk där man informerade om alla våra regler gällande Utrustning och DopingReglemente…så att vi som Älskar sporten ska slippa få sånna här snytingar…. Jag vill ha mina Idoler ifred….Inga Tvivel inom MånAvstånd…..Kalla mig Romantiker…men jag gillar inte moln på himmelen…än mindre Orkan och ÅskVäder….

Vill även säga att Oj, vad jag gillar Tony Ryttars reportage….Tycker att han visar på Känsla, respekt, lagon nyfikenhet och en massa intelligens… Titta på atgplay.se om ni har lite tid över…..

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.