Inför V75: Drag och Luringar inför Lördagen

220

jackpot_v75

En dubbeljackpot med 96 miljoner i potten väntar när Färjestadstravet bjuder in till V75 på lördagen.
En ensam vinnare med sju rätt belönas med 60 miljoner kronor.
Vi lät fem travprofiler säga sitt gällande luringar och vinnaren av Olympiatravets Sista Chansen.


Travprofilerna fick följande frågor i enkäten:
1. Vilket är ditt roligaste drag till dubbeljackpoten på V75?
2. Vilken häst tror du vinner Olympiatravets Sista Chansen, V75-3?

Joakim Lövgren, vinnare av Olympiatravet 2011 med Brioni
1. Jag tror att Conrad Lugauer återigen kan ställa till med en skräll, den här gången med 11 Freeman T.Porter (V75-7). Hästen har toppform. Motståndet är jättebra och det lär det bli tryck på loppet. Conrad kanske inte har bästa hästen men här kan Freeman kliva in när spurterna börjar ebba ut för de andra.
2. Spontant vill jag höja en häst som kanske har bästa formen och det har 8 Juliano Rags. Det är en häst på väg upp som fortfarande har kroppen och viljan kvar. I ett lopp där de bästa kommer från uppehåll eller sämre prestationer känns norrmannen intressant. Hästen var fantastisk senast.

Paula Ahlström, travreporter TV4
1. En luring jag fastnat för är 14 Angelo Azzurro (V75-2). Han ser ut att vara riktigt fint i ordning och avslutade ju alldeles fantastiskt till andraplatsen senast. Läser att hästen ska få en ryckhuva som extraväxel den här gången vilken kan vara ett plus.
2. Jag tror att 5 Raja Mirchi är ensam på banan. Med tanke på vilken kapacitet hästen besitter och det fina läget, tror jag att han vinner det här ganska lätt. Helt klart en spik för mig.

Petter Johansson, sportchef Färjestadstravet
1. Lite lokalpatriot får man väl vara? Jag tror att 7 Maraton Broline (V75-2) kan vara en skräll. Såg otroligt fin ut i debuten för Dagfinn Aarum för två starter sedan. Som det ser ut är hästen vassast med en resa i ryggar. Om det blir lite körning kan han avsluta riktigt fort.
2. 5 Raja Mirchi är min vinnare. Jag tror att Kolgjini pressar sig till ledningen efter en bit. Det är många startsnabba hästar men samtliga lär vara ganska intresserade av att få Raja Mirchis rygg att gå i över 2 140 meter. Vi har väl alla sett att Kolgjinis häst trivs i jämnt och hårt tempo och jag tror att han rinner undan från ledningen.

Stefan Berglund, chefredaktör V75-Guiden
1. En chansspik kan 9 El Mago Pellini (V75-7) vara i ett öppet lopp. Det låter jättebra på honom. Lutfi Kolgjini körde 09,5-fart med hästen på den sista bortre långsidan i årsdebuten senast och bara lämnade fältet. Han vann på ett mycket fint sätt då och här tror jag Ludde tidigt kliver fram utvändigt ledaren.
2. Vi tar med tre hästar i loppet och tippar 5 Raja Mirchi etta, 3 Beckman tvåa och 6 Quarcio du Chene trea. Lutfi Kolgjini är nöjd med Raja och mycket talar för att de får ta över ledningen av Beckman. Raja Mirchi har gjort bort sig mer än en gång men är ju riktigt bra då han fungerar.

Gunnar Johansson, ishockeylegendar Karlstad
1. Kallblodsloppet, V75-5, tror jag 7 Kolnes X.O. blir bortglömd. En oerhört fartfylld hästs med en mycket skicklig kusk i Mikael J Andersson som är duktig på kallblod. Jag tänker mig att de leder från start till mål. Han avslutade fruktansvärt fort efter ett struligt lopp senast.
2. 5 Raja Mirchi blir min vinnare. Jag tror Kolgjini tar sista chansen och får med en häst i Olympiatravet här. Han har nog bestämt sig för att köra till ledningen och då är det spets och slut. Raja Mirchi är en fantastisk travhäst, vilket djur.

Mikael Wikner

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Nurmos är glödhet!
Nästa artikelDagens Dubbel Solvalla 10/4-2013

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.