Inför V75 Jackpot: ”Har stora förhoppningar om att kunna köra”

116

Inför V75 Jackpot: ”Har stora förhoppningar om att kunna köra”

Ryggen är bättre.
Örjan Kihlström siktar på att köra på Åbytravet på lördagen.
– Det känns bra och jag har stora förhoppningar om att jag ska kunna köra, säger den segerrike kusken som fick avbryta onsdagens tävlingar på Solvalla på grund av ryggproblem.

Lördag förmiddag är Örjan Kihlström på väg till Åbytravet i bil.
I onsdags kväll fick Solvallakusken problem med ryggen och tvingades avstå kvällens sista lopp. Efter behandlingar under torsdagen och fredagen är han nu fit for fight igen.
– Det känns bra och som det verkar var det ganska lindrigt den här gången, säger Kihlström som de senaste åren haft återkommande problem med sin rygg.
Örjan Kihlström är uppsatt på hästar i samtliga sju V75-avdelningar på Åby. I Konung Gustaf V:s Pokal (V75-7) och Drottning Silvias Pokal (V75-3) – dagens stora finaler – kör han Don Fanucci Zet och Diana Zet åt kollegan Daniel Redén.
– Jag måste prova att sätta mig i sulkyn innan jag kan säga något hundra. Men jag är på väg ner nu och det känns bra. Så jag har stora förhoppningar om att jag ska kunna köra. Efter att jag fått behandling så här och återkommit har det faktiskt bara hänt en gång att jag fått ställa in, säger han.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelItalienare kör åt Gocciadoro på Åby
Nästa artikelInför GS75: Eklundh drömmer om årgångsloppen

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.