Inför V75 (jackpot): Madsen hoppas på snabb revansch

120

Inför V75: Klartecken från Madsen

Thomas Madsen stack ut hakan och åkte på en käftsmäll.
Men Kalmartränaren har redan rest sig och på lördag hoppas han på revansch på V75® som kryddas med en jackpot.
– Det är bara att ladda om. Call Me Brodda har en väldigt bra uppgift på förhand och jag är optimist.

Förra lördagens spelare på V75 hade en svår uppgift och favoriterna föll en efter en och till slut var det ingen som mäktade med sju rätt. En av de större favoriterna som föll var Thomas Madsens Lilo Love som inte alls infriade de förväntningar som spelare och tränare hoppats.
– Hon var inte som bäst för dagen och hon hade inte alls samma flyt i aktionen som hon haft tidigare. Möjligen blev det lite för täta starter. Hon hade varit fin i träningen efter loppet i Kalmar så det kom som en negativ överraskning. Det är bara att ladda om och det är väl travsporten i ett nötskal. Det är upp och ner. Det blev en tung hemresa, men det är bara att ladda om och jag vet att hon kan bättre och Lilo Love kommer att få ett fint år om hon får vara frisk och fräsch.
Redan på söndagskvällen blev Madsen på ett bättre humör när han läste att Call Me Brodda fått ett framspår i V75-4.
– Call Me Brodda är klart bäst när hon är med i den främre träffen och helst i ledningen. Hon har gått i ledningen fem gånger och vunnit fyra. När hon inte vann var hon tvåa bakom Global Tailwind i bronsdivsionen och då fick hon öppna 1.08 första 500 meterna så det var ändå en topprestation av henne.
På lördag möter Call Me Brodda endast ston och det ser tränaren som en klar fördel.
– Visst är det lite enklare att bara möta ston än att möta hingstar och valacker. Killarna är lite tuffare och går gärna hela vägen in i mål, ett sto har lite lättare för att lägga av när det tar emot. Jag tycker även att Call Me Brodda har lyft sig på slutet och har nog aldrig varit bättre än hon är just nu.
Hur läser du loppet?
– Jag tror hon tar ledningen, det ser väldigt bra ut på förhand. Call Me Brodda är väldigt startsnabb och jag har svårt att tro att någon tar en längd utifrån på henne. Bianca Sisa är rask, men har ett sjundespår och ska hon ta sig förbi måste hon öppna oerhört fort och det tror jag inte hon gör. Innan den definitiva startlistan kom ut så var jag orolig att Bansky skulle få framspår, nu blev det inte så och det är ju en klar fördel för oss.
Du stack ut hakan förra lördagen, gör du det igen?
– Jag säger vad jag tror och ibland blir det fel. Call Me Brodda har en mycket lämplig uppgift och jag tror på en mycket bra chans och hoppas på snabb revansch.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelMantorp får ytterligare en V75-omgång i år
Nästa artikelFem tippar V75 till Romme 27 februari 2021

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.