Mantorp får ytterligare en V75-omgång i år

43

Mantorp får ytterligare en V75-omgång i år

Situationen med pandemin är fortsatt osäker och därför får Mantorptravet chansen att köra STL-tävlingar med V75® lördagen 20 mars i stället för norska banan Momarken

Unionskampen med norska och svenska deltagare blir svår att genomföra i mars som tänkt på grund av restriktionerna.
Lördagen 20 mars avgörs därför V75® på Mantorp i stället för på norska Momarken.
”På grund av de strikta begränsningarna kring gränspassager blir det förmodligen svårt för svenska tränare och kuskar att starta i Norge den dagen. Svensk Travsport har därför planerat in en nyinsatt STL-tävling på Mantorp samma dag”, skriver Svensk Travsport.
Första start för V75-spelet blir som vanligt klockan 16.20.
Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG:
– Våra lördagsomgångar på V75 i Norge ska, så långt det är möjligt, vara ett utbyte med en mix av ekipage från båda länderna. Som pandemiläget är just nu ser det ut att bli väldigt svårt för svenska kuskar och tränare med sina hästar att närvara vid Momarkens tävlingar, säger Nicklas Jonsson i ett pressmeddelande.
Svensk Travsports sportchef Petter Johansson i ett pressmeddelande:
– Mantorps nya tävlingsdag har tolv lopp med fullständiga STL-försök och samma prispengar som en ordinarie STL-lördag. Det blir alltså ytterligare en försöksomgång i STL-meeting 3, eftersom även Momarkens STL-omgång genomförs som planerat – fast troligen med helnorska startfält. Detta blir de två första försöksomgångarna i det långa STL-meeting som mynnar ut i finaler på Solvalla under elitloppshelgen, säger Petter Johansson.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.