Inför V75: Rekordvinnaren tipsar!

294

I lördags vann han drygt 23 miljoner åt kunderna på Coop Forum Sisjön utanför Göteborg.
Nu bjuder svenske rekordhållaren i andelsspel på sina bästa drag till lördagen på Solvalla.
– Får jag för mig något så brukar jag inte fega ur, då spikar jag även om hästen står i högt odds. Det är lite grann där pengarna ligger, förklarar Askims store hjälte Anders ”Målarn” Johansson.

malarn

 
När Playing Tua spurtade till seger i lördagens avslutande avdelning på Halmstadtravet stod det klart att nästan halva V75-potten hamnat på samma ställe.
Hos andelsköparna på Coop Forum Sisjön i Askim utanför Göteborg.
239 kunder som betalat 165 kronor vardera fick 96 566 tillbaka per andel.
Och i allas blickar hamnade Anders ”Målarn” Johansson, mannen som knåpat ihop raden som gav den största andelsvinsten på V75 i landet hittills.
– Man kan lugnt säga att det har varit en hektisk vecka. När vi drog in fyra miljoner i februari var det en del uppmärksamhet, men det är ingenting mot allt ståhej som varit nu. I princip har telefonen ring oavbrutet sedan i söndags, säger Johansson som alltså inte är någon nybörjare när det gäller att komponera miljonsystem.
– Den gången var vinsterna under 30 000 styck så man fick betala ut kontant. Det ledde till vissa problem när pengarna tog slut. Nu gjorde jag som ATG ville och la mig över 30, säger Askims hjälte och skrattar.
Att framgångarna bygger på ett grundmurat travintresse går inte att ta miste på.
– Jag har varit travtokig så länge jag kan minnas. Mina föräldrar jobbade på Åby, pappa skötte om banorna och mamma jobbade på kontoret, så jag är princip uppväxt där. Men i år har det faktiskt inte blivit så många besök, bara tre stycken.
Då följer du tävlingarna i ATG-Live istället?
– Nej, jag har inte ens någon dator. Istället försöker jag titta på allt som finns på tv-apparaterna. Sedan är det väldigt viktigt att läsa också, jag läser alla gamla referat och resultat från tävlingar. Det har jag alltid gjort. Men jag är väldigt ledsen att man lagt ner direktsändningarna på onsdagarna med Jocke Johansson och Lennart Forsgren. Det är rent ut sagt fördjävligt att man kan dra in en så bra sändning. Nu får jag lägga de timmarna till att läsa på V75 istället.

Ingen avundsjuka

Något som onekligen betalade av sig förra veckan, men inte ens systemmakaren själv kunde drömma om att det skulle bli så många miljoner.
– Jag blev väldigt överraskad att det var sålt i så många andelar. Det har ju gått lite trögt sedan förra vinsten så jag tänkte att folk hade tröttnat. Men det var otroligt kul att så många vann, säger Johansson som givetvis fanns med bland vinnarna.
– Ja, självklart. Jag skulle aldrig kunna göra ett system som jag inte var med på själv.
Vad är det roligaste som hänt efter vinsten?
– Det är att få träffa alla nöjda, glada människor. Det har inte varit något skitsnack, alla tycker att det är jätteroligt oavsett om de var med på vinsten eller inte. Man pratar om den svenska avundsjukan, men det har jag verkligen inte märkt av.
Kommer folk fram till dig på gatan?
– Inte inne i Göteborg, men här hemma kommer de fram hela tiden och vill prata.
Torsdagseftermiddag innebär att Anders Johansson är på väg hem för att finjustera helgens system. Att det kommer att bli hett eftertraktat är ingen vild gissning.
– Jag börjar läsa på tisdagen när jag får Travronden. Sedan fortsätter jag hela veckan, totalt blir det fem-sex timmar, minst. Sedan brukar jag sätta ihop det sista på torsdagen, det ska jag göra nu.
Sedan väntar den vanliga lördagsrutinen.
– Jag går ner till butiken vid elva för att ”tjöta” lite med gubbarna som brukar vara där. Sedan går jag hem i god tid och bänkar mig för direktsändningen som startar klockan två. Den vill jag aldrig missa.

Två spikbud
I lördags var det spikarna på Huge Star och Playing Tua som ledde till miljonerna. Givetvis måste vi få veta vad ”Målarn” har för spikförslag till veckans omgång.
– Det är två hästar jag känner extra för just nu. 6 Monster Drive (V75-3) måste få vinna snart. Han har gjort enorma prestationer från dåliga lägen och satt hermetiskt fast i senaste starten, han har väl inte fått luckan ännu? Jag tror att det är hans tur nu.
– Sedan tror jag mycket på 2 Prey Frontline (V75-6) som varit riktigt i de senaste starterna. Visserligen möter han 11 Laurier Dag som också har imponerat, men Prey Frontline har ett betydligt bättre läge så jag tror att han vinner. Jag kommer att spika någon av dem, men om det blir båda har jag inte bestämt.
”Målarns” bästa generalla råd för att bli en vinnare på V75 är ingen överraskning:
– Köp en andel i ett större system, det är bästa sättet. Då får man spänningen och ökar möjligheten att vinna. Dessutom slipper man lägga all den tid som jag gör för att få ihop systemet.
Och många att fira med när det slår in.

Robin Johansson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet