Inför V86: ”Hannibal borde ha toppchans”

45

Inför V86: "Hannibal borde ha toppchans"

Överlägsna segrar – samtliga från ledningen.
I onsdagens styrkeprov S:t Leger för fyraåringar på Åby har stall Kolgjinis Hannibal Face läge för att leda runt om igen.
– Hannibal borde ha toppchans i ett sådant här lopp.

Hannibal Face lovade mycket som treåring och planer fanns på att låta honom få prova att tävla i Frankrike som fyraåring.
Efter kastration och lite småproblem med fräschören kunde stall Kolgjini sätta ny fart igen i början av augusti i år då hästen gjorde sitt första lopp på fem månader.
Två andraplatser och en seger har det blivit sedan dess.
Och en plump.
I ett fyraåringslopp i Jägersro V75® i den senaste starten galopperade Hannibal Face i slutkurvan på väg mot en tillsynes överlägsen seger.
– Vi tror att banan på Kalmar i starten innan ställde till det för honom. Hannibal var lite öm och rullade över men känns jättefin igen, säger Dante Kolgjini.
I S:t Leger över 3 140 meter (V86-3) på Åby på onsdagkvällen står hästen i startfållan med hästar både 20- och 40 meter efter sig.
Innerspåret är bästa tänkbara. Hannibal Face har tagit samtliga sina tre segrar från ledningen.
– De flesta såg väl senast vilken kapacitet hästen har. Adrian siktar på ledningen hela vägen nu. Att det är debut över tre kilometer spelar ingen roll för den här – han är stark och går på alla distanser, säger Dante Kolgjini.
Att fyraåringen är startsnabb visade han i Kalmar i den näst senaste starten där Adrian Kolgjini syntes i spåren och utmanade om ledningen direkt när bilen hade lämnat – trots ett spår tolv bakom vingen.
Ledningen nåddes efter en bit och segern blev överlägsen.
– Banan slet nog lite på honom den gången och nu borde han ha toppchans i ett sådant här lopp med tanke på hur lite pengar han har på sig i förhållande till sin kapacitet. Vi hoppas så klart att han kommer att tjäna många miljoner. Vi kör på med det han haft på slutet, barfota bak och vanlig vagn.
I V86-1 har ni 4 Partizan Face till start. 14 starter i år och ingen seger, vad säger du om onsdagens start?
– Han är uppe i en tuff division men har faktiskt toppform nu. Han går bra hela tiden. Men det är inget hett för spelarna utan han är mest ute för att tjäna pengar.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpots V86 system!
Nästa artikelInför V86: Emoji ger Flemming framtidshopp

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.