Jag finner inga ord. Gör du?

19

SPELBLOGGEN

 

I lördags var jag riktigt nära att bryta ihop. Jag befann mig på jobbet så jag kollade V75 tävlingarna via min telefon. När det återstår 100 meter av V75-4 stängs all ner och rutan ”driftstörningar” dyker upp. Detta var väl andra lördagen i rad som det krånglar? Viktigaste dagen på hela veckan för en travnörd är såklart lördag. Det är egentligen den enda dagen som jag kräver att allt ska fungera felfritt. Men ATG är inte ens i närheten av att leverera det kunden vill ha.

Många tycker att vi gnäller för mycket. Att en stor del av travet är en hög med gnällspikar som bara finner nya saker att gnälla på. Om ATG bara såg till att allt fungerade så skulle då inte jag personligen gnälla. En sak som gör mig fruktansvärt fundersam är att hur kan det vara så mycket bekymmer på lördagarna? Driftstörningar, ATG tillsammans som inte fungerar som det ska, folk som missar att få in sina spel i tid.

Det är inte ett dugg konstigt att att en stor del av folket har dåligt förtroende för ATG. Antingen så är ni inte ett dugg kunniga i ert arbete eller så är ni inte tillräckligt duktiga.

Detta som jag tar upp här och nu blir jag hatisk över. När så pass mycket saker krånglar och inte fungerar så lanseras det samtidigt trav på virtuella hästar. Vad sägs som att lägga allt krut på att det riktiga och det viktiga ska fungera utan problem innan ni lägger massa resurser och tid på något som inte ens är riktigt.

ATG’s lösnings är alltså att om jag missade att få in min dagens dubbel i lördags på grund av driftstörningar då kan jag spela på legohästar istället. Skönt att veta det i alla fall.

 

Nej gott folk det är nog nu. Vi har diskuterat och bråkat kring detta tidigare. Men om inte det går att spela till exempel vinnare och plats hos ATG en lördag. Ge mig då en anledning till varför vi inte ska spela hos Unibet eller Bet365.  Som dessutom oftast har bättre odds.

Ta bort virtuella hästar och se till att våra heliga lördagar fungerar felfritt i första hand. Håller du inte med har du riktiga spelproblem. Köp en trisslott eller spela bingo istället. Det är ju turen det handlar om som sagt.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

3 KOMMENTARER

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.