Känner mig oerhört besviken idag!

218

NORQVIST

Känner Mig Oerhört Besviken Idag…
Nu kommer jag med en för mitt kära Umåker,inte lika munter länk…..

http://www.vk.se/860909/vk-umaker-och-sanningen

Vad tråkigt att vår nya Ordförande inte känner förtroende för sina nya StyrelseMedlemmar, som i sin tur röstades in av SällskapsMedlemmarna…
Jag trodde att vi fått en Nystart….Den Här artikeln skadar om någonting Umåkers Varumärke… Nu när Allmänheten och även vi aktiva trodde att vi hade fått en nystart…
Jag var personligen orolig för att GW inte skulle räcka till som ledare, och jag hoppas fortfarande att jag ska ha fel… Läs och Begrunda KD Politikern Anders Sällströms Blogg… verkligen läs..

http://blogg.vk.se/anders/2013/05/06/holmlund-och-svartbyggen-1206424.

och Snälla GamlaDelarnaAvStyrelsen för Umåker… Ta tillfället ni fått att återigen ha vårt förtroende… Sätt igång med att medverka i att Granska den tidigare styrelsen ni själva satt i….Ni hade ju faktiskt fått vetskap om BygglovsHistorien i januari, men valde själva att inget göra åt situationen…Jag tycker personligen INTE att Hästägarna ska behöva betala för de fel som Rutinerade, lärda sittande Styrelsemedlemmar begått… Ni hade vårt förtroende och missbrukade det… låt det få ett Stopp… Vi Vill Få en Travbana som ska vara Trivsam och Effektiv för alla, vare sig man är Proffstränare, Amatörtränare, Hästägare, Damklubbsmedlem, Ponnyskoleelev eller Spelare
Som jag ser det så har bara två Journalister gjort sitt jobb… har verkligen försökt se det på ett annat sätt, men misslyckats…

Nu HoppasHoppasHoppas jag att det är Sista gången jag behöver se ngt sånnt här…. SnällaSnällaSnälla…

(Apropå) SnällaSnällaSnälla…. även om jag tror att årets Elitloppsvinnare heter Sebastian K, så kan jag inte låta bli att (Apropå)HoppasHoppasHoppas att Liljendahl bedömmer att min Favorit Formula One ska palla 2 Heat….& Tacka JA!!! Till Elitloppet…. Förstår ni vart jag vill komma… Kanske är lite långsökt men….(Med adress DenGamlaDelenINyaStyrelsen) Om man inte tror att man ska klara av att leverera det Värden(Sällskapsmedlemmarna) förväntar sig, så kanske man skulle ha lämnat sin plats till förfogande direkt…. Hade alla vart för omval så tror jag att Styrelsen haft ännu fler nya namn… Men det är min Personliga Gissning… Varken mer eller mindre..

Så nu Allihopa… Låt os SnällaSnällaSnälla…HoppasHoppasHoppas… & Tro på en Bra Fortsättning Tillsammans;))))

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.