Knaaak Braaaak….Men man får komma ihåg att vara Glad när inga Riktiga Katastrofer inträffar

213

När man har press på sig då händer verkligen allt elände… Drottningen,Annadea Egilina, ska föla inom kort och behöver passas dygnet runt just nu…tar som upp all tid. Samtidigt så ska hästarna tränas…och väl inne på banan under några stulna timmar idag (Sonen Fölvakt hemma), så skulle jag köra Goggen (HAN gör alltid allt Rätt) ,sedan skulle Jan-Erik Erikson hjälpa mig att köra snabbjobb med 4-åringarna, då får jag inte tag på Angela(Häst¤#*#¤%) i hagen, jagade ett bra tag,så då fick jag istället ta lillasyster <3 Bright ilag med Dramaqueen (Titta bara vad föredömligt Flexibel jag är 😉 ), det tar tid att jaga häst, så sen och stressad så selar jag i ett rasande tempo, då hörs…HÄST LÖS PÅ VÄGEN!!!…Det var Niceguysdontbother som hoppat över/krupit under/glidit igenom på nåt sätt…stängslet intakt iallafall…sen mitt i allt tumult så springer den andra 2-åringen Coal Trader in i sitt staket, som då brakar sönder…
Tackar allra ödmjukast om all hjälp jag fick med den lilla förrymda stjärnan.
Nåväl hästarna fortsätter att jobba bra, Angela får sitt tidigt imorgon istället och Janne Norberg kommer att köra Van Gogh på långfredag…ska bli kul att tävla igen, men längtar lite mindre efter att möta Micke Ågrens smått omänskliga Center Min. Jag gillar Micke, men gillar inte Matchningen av hästen. Gillar inte riktigt min egen matchning av Goggen heller om jag ska vara 100% ärlig, men jag hade inget som helst att välja på. Vill skylla på det. Hoppas nu på lysande fördelaktigt framspår (läs 1-4), borde vara lag på att man får det när man anmäler upp en klass…
Nä nu måste jag lyfta luren och snällt som attan be om hjälp att laga den trasiga hagen….och Ve & Fasa…Pappa är på Opera hela kvällen = Måste vara vuxen och klara av det själv (Hmmm… Själv & själv..läs:Ordna någon annan snäll Hjälpande hand än Pappa)… *SmåFrustrerad* Kan ju inte vara på två ställen samtidigt…
Förresten, om ni har tid, och befinner er på lämpligt avstånd till Umeå imorgon och på söndag, ta en titt förbi Travet. IslandshästTävling pågår hela helgen 🙂 (& Kanske, kanske även Hagreparationer i Skogen 😉 )

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLövgrens starka Jackpotkort
Nästa artikelV75 Jägersro 31 Mars 2012

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.