Lasse Lindbergs arvtagare vinner?

211

 

 

 

 

 

TILLISTUSING

 

Förra lördagens spel på Dont Wear PJ:s var inte långt bort från att gå in till 23 ggr pengarna.  Den satt ju fast bakom vinnaren och hade bara Melander kunnat flytta ut en galopperande Friction så hade ”Ingen pyjamas”  nog kunnat utmana G. H Nemo och Maharajah om segern i loppet.  Ett spel som stärker självförtroendet men inte plånboken således..

Lördagens omgång ser ut att bli intressant också.  En jackpot på 60 miljoner drar ju en del extraspel på vinnarspelet också. Min första tanke var att lira I Wont Dance i tredje v-75, men jag ändrade mig till Fighter Gull i v-75 – 7 .  Nu ser jag att ATG:s hemsida föreslår Fighter Gull som omgångens ”jackpotdrag” vilket tyvärr gör att oddset på den förmodligen blir mycket lägre än väntat.

Istället lutar jag mig på en (nästan) hemmakusk som har ett springspår i femte avdelningen.  Mikael J Andersson är i mitt tycke kanske sveriges bästa startkusk och han har en otrolig känsla för att hålla rätt tempo i ledning. Tycker alltid att man bör passa honom när spelet går i Värmland.  Det sägs att Lasse Lindberg kunde ta spets med ”en möbel”  men jag tror att Micke J kan ta spets med ”en fastspikad möbel”.

Han kör den norske Kolnes X.O och jag tror att det räcker hela vägen. Tränaren verkar positiv också och det är ett öppet lopp. Favoriten Friskus N.O var ju bra senast men får knappast den drömlöpningen igen. Oddset just nu är bara 4,70 men jag räknar med att få minst 8 ggr tilbaka.

Till spets Micke!!

Lördagens spel: Häst nr 7, Färjestads lopp 9, Kolnes X.O  100 kr vinnare.

Kvar att spela för efter veckans spel: 1 312 kr.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

2 KOMMENTARER

  1. De norska kallbloden har dominerat kallblodsloppen i vinter och det finns inte mycket som säger att den dominansen ska brytas. Ryggar nog på det spelet.

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.