Lunchdubbel Eskilstuna 20/2-2014

276

LUNCHDUBBEL

Trist att gårdagens LD inte höll hela vägen, hade blivit en fin sudd om Jullex Dante vunnit. Men vi blickar framåt istället.

Det är svårt att gå mot hästen i LD-1 som har vunnit 5 av sina 6 starter. Vid förlusten placerades 5 Maya Macau i rygg på ledaren och blev sedan dragen långt bak och blev fast med rubbet. Här tror jag hon körs till spets och trots att det är årsdebut så är känslan att denna kusen är klassen bättre än sina konkurrenter och vinner utan full form. Ska man gardera så är det många som kan skrälla och det blir för dyrt.

LD-2 är ett ganska dåligt lopp och klassen står nog Per Lennartssons 1 Xenia G.T. för och jag tror hon är rask nog att hålla upp spets om Per vill. Blir en urtrist lunchdubbel med två favoriter men dessvärre är det vad jag tror att det blir. Är man sugen på en outsider eller ett tvillingbud så kan 9 Countess V. vara intressant. Juhani Partanen har inlett travåret 2014 på bra vis och verkar ha stallet i bra skick. Kan överraska om Xenia G.T gör bort sig.

LD-1: 5 Maya Macau
LD-2: 1 Xenia G.T.
OutsiderLD: 5-9

Blir inget skoj odds med favoriterna och jag tänker istället försöka få tillbaka lite på ett par tvillingar. Får jag runt 10 ggr på 5 Maya Macau mot 10 Big Finish i LD-1 så tycker jag det kan vara värt en slant. Likaså med 1 Xenia G.T. mot 9 Countess V. i LD-2.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelVad tror ni? Kan detta verkligen rädda ATG:s sämsta produkt?
Nästa artikelResultat V86 2014-02-19: Checco Boko imponerade!