Lunchdubbel Romme 13/5-2014

205

LUNCHDUBBEL

 

1 Mjölner Briken blir säkert favorit i LD-1 men jag vill ha med två till som kan utmana: 14 Essis Lille Alfred och 15 Miglöda. Mjölner Birken har en bra chans att spåra runt om men jag tycker inte han ser helt enkel ut.

LD-2 stänger jag med 2 Oozing och 4 Bankers Garcon och det är en liten chansning. Det är flera som kan vinna och jag känner mig inte säker. 11 Corleone Boko gjorde ett grymt lopp senast och lär bli betrodd men han är väl klar för Klass I final och lär inte köras alltför offensivt då man säkert är ute efter att få lopp i kroppen inför finalen.
Oozing gjorde det bra bakom Burning Line Gral i senaste loppet och ska räknas tidigt här, bra stayer.
Bankers Garcon gör mest bra insatser och får Magnus Jakobsson i sulkyn denna gången, spännande!

LD-1: 1,14,15
LD-2: 2,4
Min raka LD: 1-4
Min roliga LD: 14,15-4

Vill varna lite för 9 Red Rose Sisu i V4-1. Hon har aldrig vunnit lopp men jag tror första vinsten kan komma närsomhelst, kanske redan här.
I V4-4 ska man inte glömma 2 Wind Beauty och 12 Pinyata Gel. Pinyata Gel är i knallform och jag tror hon vinner detta med minsta klaff.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelCaballion och Björn Goop vann Copenhagen Cup
Nästa artikelInför V75 Gävle 17 maj 2014: On Track Piraten

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.