Nu tar vi det Personligt…..

211

NORQVIST

Har vart frånvarande som Bloggare…inte på grund av att det inte har funnits något i huvudet på mig utan snarare att det vart för mycket i skallen…. Behövde en paus från det mesta faktiskt. Nytt år har det blivit och det känns faktiskt rätt skönt. Visst är det lite humor ändå, vad man gärna vill Tro att nästa år….då J*klar…Då J*klar kommer Hästarna att gå som tåget, bilarna aldrig gå sönder , inga sjukdomar existera, kommer aldrig att vara sen med räkningarna igen och hemmet kommer alltid att skina…Det mesta har väl redan spruckit men jag gillar ju lite Krackelerad yta så det funkar.

Hade tur ändå. Trots Transportsjukan så har jag Märren fortfarande dräktig med Chocolatier. Blir min sista uppfödning….tror jag, för jag kan ju inte svära på vad jag gör om 10 år, men som det känns nu. Drottningen Annadea Egilina har välförtjänt få gå i Pension och arvtagaren Marriage Material blev ju ihjälsparkad på Alebäck… så det får bli så. Är ju dessutom så sorgligt dålig på att sälja hästar så det funkar inte i längden….Föds man in i Familjen så gör man… Tar det lite för personligt, det vet jag…men det är min väg och jag skulle inte kunna ha det på annat sätt heller….lika bra att man inser sina fel och brister och vågar stå för dem ;)) Har sagt att jag inte kommer att köpa någon heller framgent så man kan väl räkna att jag ger Travet några år till av mitt liv iallafall…sen kanske det får bli ngt annat…Kanske jag & Goggen selar om till arbetshäst…och säljer in oss som den miljövänliga skolskjutsen och tar flakvagnen genom samhället varje dag… 🙂 Den gamla hästen och den gamla kvinnan som berättar om förritiden…hela tiden…..Men först en dos Nutid.. Blir SnabbJobb för den gode Goggen idag, vi siktar på start den 13 februari 🙂

 

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.