Nuncio du har gjort mitt år..

30

SPELBLOGGEN

Elitloppshelgen är över vilket betyder att nu är det endast ett år kvar igen. Jag vill börja med att hylla precis allt och alla som var på plats och gjorde denna dag så pass bra som den blev. Först och främst, vilka lopp. Hästarna och prestationerna vi fick se idag har gjort att jag antagligen inte kan sova på fyra dygn eftersom jag är så upp i varv. Känslan att få vara på plats, att känna trycket på Solvalla och att få se alla dessa hästar är helt obeskrivlig.

Nuncio är världens bästa häst vilket vi har vetat om hela tiden. Den prestationen han svarade för idag när han vann från dödens på 1.09.2 klarar ingen annan häst i världen av. Jag vrålade med gåshud från topp till tå i princip hela loppet. Detta är det råaste jag någonsin sett inom travet och det ska mycket till för att det ska ändras.

Om du undrar så spelade jag 1000kr vinnare på Nuncio.

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.