Ny starttid för V64… IGEN!

29

image-4

”Målet är att vi ska leverera den mest engagerande spelupplevelsen och mötesplatsen för spel för våra kunder”, säger ATG:s Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande angående den nya starttiden för V64.Foto av BILDVISION

I början av mars flyttade starttiden för V64. Nu är det dags igen.
– Totalt sett så har vi inte fått den effekt vi hoppades på, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

Ny tid för V64 på vardagarna blir 19.25 och gäller från och med 30 april. Enligt ett pressmeddelande från ATG är det främst tre saker som ligger bakom beslutet – omsättningen, banornas önskemål om ny starttid och den kommande flytten av V64-sändningarna på vardagarna till TV4 Sport.
– Vi fick en liten omsättningsökning för V64 och Dagens Dubbel med senareläggningen men samtidigt en något lägre omsättning på andra spelformer. Totalt sett så har vi inte fått den effekt vi hoppades på, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth, som sedan fortsätter:
– Detta är resultatet av vårt arbetssätt där vi hela tiden arbetar med att anpassa och vidareutveckla våra produkter. Målet är att vi ska leverera den mest engagerande spelupplevelsen och mötesplantsen för spel för våra kunder, säger Hasse Skarplöth.
Tävlingsdagen startar samma tid som tidigare (klockan 18.15), men själva V64-omgången flyttas tillbaka två lopp inom ramen för tävlingarna och startar alltså 19.25.

Fotnot: Det är sedan tidigare klart att även V86 under våren och sommaren kommer att starta tidigare. Från och med 6 maj till och med 23 september blir första start på V86 19.20. Dessutom går samtliga åtta lopp på en och samma bana under nämnda period.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.