Oförmätet

246

Ibland försöker jag vara seriös på den här bloggen och skriva texter som har lite substans. Ibland hasplar jag ur mig dåliga dubbelförslag och pinsamma looserspel. Ibland skriver jag ingenting och ibland funderar jag vad jag håller på med. Fast det sista märker ju inte läsarna i och för sig.

Men så är det hur som helst. Jag funderar allvarligt på att lägga ner bloggen. Det travmässiga finns det många andra som skulle kunna producera i större kvantitet och med högre kvalitet. De seriösa blogginläggen låter sig inte frammanas hur som helst och det är väl tveksamt om det finns någon större uppskattning heller. Och då måste man givetvis som författare fundera på både det ena och det andra. Är det till exempel värt all tid som krävs för att skriva de lite mera seriösa inläggen när det kanske inte är det som läsarna vill ha?

Jag har fått en sjukt skön möjlighet av Stefan att få husera fritt på denna blogg. Känns nästan oförmätet att ens fundera på att avsäga sig den chansen. Men jag känner konstant ett ansvar att producera travtexter som bottnar sig i ett avsevärt större engagemang för sporten än vad jag hinner uppbringa. Och när jag vet att det finns personer som skulle kunna göra just detta känns det som om jag står i vägen för seriösare travbetraktelser än vad mitt liv mäktar med just nu.

Jag skall ta ett snack med mäster alltomtrav och se hur han vill ha det. Hur som helst kommer det att bli någon form av förändring.

Nu skall jag ta en grymt efterlängtad fredag och bli lite smålullig. Det är jag värd!

Dubbeln ikväll.

1

2

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStjärnkollen: Alvena Pele
Nästa artikelInför V75: Blågul Norrman i huvudrollen

3 KOMMENTARER

  1. Ibland känner jag lite likadant – Varje vecka ska man tipsa någon om något, försvara sina ideer och det har länge varit många timmars jobb för att trycka ut vadå egentligen? – Jag pratar om tipsen eller hur man vill tippa, diskutera med andra och sånt – Men det är aldrig kul om man måste skriva något för att det inte ska vara tomt nästa vecka.

    Du skriver så bra och det är alltid underhållande läsning, en annan känner sig som man går i trean när man ser hur du lägger upp allting och skriver så snyggt.

    Gillar att du är så ödmjuk men ändå lirar du hårt på dina ideer om du förstår vad jag menar?

    Kolla din spik på V75 utmaningen? – Voodo Hornline – Stört skönt och det behöver du bara sätta idag så kan alla andra vara tysta.

    Hoppas du inte slutar! Hang in there!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.