Pannbiffar och V75-miljoner!

29

kock v75

Kocken Cindie Nanderöd tippade hem 12,1 miljoner kronor på V75.Foto av Kanal 75

Tidigare var hon känd för sina fantastiska pannbiffar.
Nu är hon mest känd som en fenomenal V75-tippare.
Kocken Cindie Nanderöd i Ljungskile spelade in tolv miljoner kronor till Galleria Mitt i Pricks kunder.
– Jag har faktiskt förändrat flera människors liv och det känns helt fantastiskt, säger hon.

Att kliva in hos rätt ATG-ombud en lördag kan vara guld värt. Det kan den förbipasserande Malmöbon som köpte två andelar i Cindie Nanderöds V75-system intyga. Några timmar och sju travlopp senare hade andelssystemet håvat in 12,1 miljoner kronor, över 750 000 kronor för var och en av de 16 andelarna.
– Jag förstod inte vad jag hade gjort, det var helt overkligt, säger Cindie, när vi hälsar på henne i köket i Mitt i Pricks restaurang.

Pannbiff och V75-andelar
Här har Cindie Nanderöd arbetat som kock i åtta år. Pannbiff är paradrätten och det är många som väljer att svänga av E6:an på sin väg längs västkusten för att få smaka på de vällagade läckerbitarna. Utöver restaurang finns konditori och spelbutik.
– Vår pannbiff var känd förut men nu är andelsspelet än mer känt, säger Mitt i Pricks ägare Anders Andersson.
Det var han som fick Cindie Nanderöd att börja tippa på V75. Till en början gick det inget vidare, men så plötsligt stämde allt.
– Jag kollade inte på loppen den där lördagen men Anders ringde efter fyra avdelningar och sa att vi hade fyra rätt. Då satte jag på tv:n.
– Man blir ju helt exalterad, sitter och studsar i soffan och undrar var det ska sluta. Jag förstod att det skulle bli mycket pengar men att det skulle bli så mycket… Det var häftigt! säger Cindie.
Den avslutande avdelningen var storloppet Sundsvall Open Trot och när Panne de Moteur hittade loss och spurtade till seger var miljonutdelningen ett faktum.
– Jag hade egentligen gjort klart systemet men det blev lite för billigt, så jag kunde lägga till en häst. Jag hade haft med Panne de Moteur tidigare men de gångerna hade han inte vunnit. Jag tänkte att tar jag inte med honom nu vinner han väl och därför fick han vara med, säger Cindie och skrattar.

Fick bilköpet sponsrat
Cindie Nanderöd hade ingen egen andel i det vinnande V75-systemet. Men att miljonerna gick henne förbi är inget hon hänger läpp över.
– Det gjorde mig inte så mycket faktiskt. Det klart att man tänker på vad man hade kunnat göra för pengarna men det var så roligt allting runt omkring så det spelade liksom ingen roll.
Och helt lottlös gick inte Cindie.
– Jag fick lite av fyra av vinnarna, så vi kunde köpte en ny bil.

Hade köpt två andelar
Genom storvinsten har travintresset växt i Ljungskile, där fotboll annars är nummer ett. Den aktuella dagen spelade Ljungskile hemmamatch i Superettan på Skarsjövallen och där blev åskådarna varse vad som hade hänt.
– Det kom upp en kille och berättade att ett andelsspel nere i spelbutiken hade gått in, så jag tog micken och sa att förhoppningsvis har vi ett par miljonärer här på läktaren. Folk började skruva på sig, kommentera och applådera, berättar Christer Lindberg, speaker på Skarsjövallen sedan 20 år.
Sedan var spekulationerna i full gång i det lilla samhället. Vilka hade vunnit? Vem kom körande i en ny bil? Men vinnarna har valt att hålla sig anonyma. I butiken känner man till några av dem. Bland annat en ung småbarnsfar och ett par pensionärer. Och den förbipasserande skåningen förstås.
– När jag kom ner till butiken på kvällen stod här en man med hatt och frågade mig om det var sant att vi hade vunnit. Han kom tydligen nerifrån Skåne och var här på genomresa. Han hade köpt två andelar, säger Anders Andersson.
På lördag avgörs en ny V75-omgång. Kanske kommer ett andelssystem någonstans i Sverige på nytt att dra in drömvinsten. Vem som helst kan vinna. Det gäller bara att kliva in hos rätt ATG-ombud…

Cindies V75-drag till lördagens omgång
Bästa spikarna:

1 Don Incantatore (V75-1)
– Jag tror att det är spets och slut.
7 Magic Tonight (V75-3)
– Såg fin ut efter galopp senast och det sägs att han ska vara med i Elitloppet. Då borde han vinna det här.
Skrällbudet:
9 Maffioso Face
(V75-6)
– Var riktigt bra som tvåa senast och Lutfi Kolgjini tror själv mycket på hästen den här gången.

Fotnot: På lördag visar TV12 ett reportage om Cindie Nanderöd i V75 Direkt, med start klockan 14.30. Inslaget kommer även att ligga på atgplay.se.

Föregående artikelDiederik Meilink flyttar till Skåne
Nästa artikelV75 goes Intn’l

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.