V75 goes Intn’l

15

dd-tips dd-blogg

Givetvis anspråkar rubriken på lördagens dragplåster, Orebro Intn’l. Det går som sista avdelningen på V75 och är ett av de absolut bästa stayerlopp som körts på svensk mark. Visserligen trist att Ivar Sånna blivit struken men det är fortfarande ett ruggigt startfält. Det finns så gott om pansarvagnar i loppet så det är inte omöjligt att det kommer se ut som ett franskt lopp med flera hästar i bredd en stor del av vägen. Sa till Johan Untersteiner tidigare i veckan att ”det var en riktig rövarkula du ska ut i på lördag”, Hans kommentar var att när han såg startlistan så konstaterade han att hästen han sitter upp bakom (6 Rocket Zet) kommer bli trött 🙂
8 Frozen är och ska vara favorit MEN jag tycker det finns ett par måstestreck som i nuläget är streckade på 1% vardera. 7 Time Machine och 9 Poker Kronos. Time Machine var tvåa i Harper Hanovers förra året på ett mycket bra sätt. Sen lucka då och omöjligt att hinna ikapp helt överlägsne 15 Mellby Viking. Med lite flyt denna gången så kan han överraska. Poker Kronos har årsdebuten avklarad och känns mycket intressant med Örjan i vagnen denna gången. Med rätt resa kan han absolut skrälla här.
Såklart måste man ha med Mellby Viking och även 10 Lover Face som kanske kan få en bra position direkt om Veijo får iväg honom från start.
5 Jeppas Maxi lär knappast ha några problem med distansen men faktum är att det är första gången för honom över lång distans. Känns märkligt att säga om Jeppas Maxi men jag tycker han blir lite överbetrodd.
Ett fantastiskt lopp blir det och jag ska njuta till fullo när det går iväg.
I loppet innan går DD-1 och där blir 2 Greenleaf Slim favorit. Bra häst med en riktig skalle att döma av de loppen jag sett från Finland men jag tror inte han är någon blixt från start även om han inte är speciellt slö heller. Jag tänker låsa loppet med två skrällar. En av dom har jag fått in några härliga lir med: 7 KLM Buymethemoon. En häst som är mycket rapp i sina avslutningar och med formstarke Erik Adielsson i sulkyn hoppas jag han kan skrälla. Mitt andra streck faller på 9 Maffioso Face som är löjligt lite streckad med tanke på senaste loppet bakom Banks. Räkna med att det blir rejält tempo på detta loppet och personligen blir jag inte alls överraskad om mitt lås är etta och tvåa i mål.

DD-1: 7,9
DD-2: 7,8,9,10,15
Min raka DD: 7-8
Min roliga DD: 7,9-7

Kolla in 6 MT Jeffrey i V75-1. Han är i nuläget streckad på under 10%, alldeles för lite. Han är min vinnare i loppet och missar inte Jorma helt i starten så tror jag han kan tvåla till förhandsfavoriterna. En häst som tagit vinterträningen på ett mycket bra sätt!
9 Lotuscherie i V75-2 tror jag kan få loppet i draget. Risk att det blir körning från start här och sitter hon vettigt till när de går ut på slutvarvet så kan det bli ett spännande upplopp. Men Jepper Juel är väldigt optimistisk med fine 2 Tripolini V.P och han är troligtvis hästen att slå.
1 Nothing But Class borde kunna spåra runt om i V75-3 om han travar hela vägen. Köper definitivt inte 7 Magic Tonight som klar favorit. Lutar åt chansspik på ”Classe” för min del.
V75-4 är inte helt lättlöst. Jag spelar inte utan 4 Da Vinci Boko och 11 Amor Winner.
Man låter ganska uppåt kring 1 Othello C.D i V75-5, glöm inte bort! Men det loppet är inte heller helt lättlöst. 5,8,9 och 13 är tidiga streck bakom.

På söndag är det kval till Pokalloppens finaler. Jag hoppas hinna med en blogg innan dess men skulle den utebli får ni inte bli alltför arga på mig 🙂

Lycka till! 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.