Panne de Moteur, Truculent och Raja Mirchi inbjuda till Hugo Åbergs

174

image-11

1.08,9-travarna Panne de Moteur (utvändigt) och Raja Mirchi är båda inbjudna till Hugo Åbergs Memorial. Foto av Lars Jakobsson

Jägersro har bjudit in tre hästar till miljonloppet Hugo Åbergs Memorial: Panne de Moteur, Raja Mirchi och Truculent.

Samtliga i trion var med i Elitloppet och duon Panne de Moteur och Raja Mirchi noterades för 1.08,9 i försöket. En tangering av den snabbaste tiden på svenska travbanor. 2012 vann Commander Crowe just Hugo Åbergs Memorial på 1.08,9.
Panne de Moteur, som tränas av Solvallas Stefan Hultman, slutade sedan tvåa i finalen av Elitloppet bakom Timoko. Raja Mirchi, som tränas av Jägersros Lutfi Kolgjini, galopperade i finalen med en bra placering på gång medan Truculent, som tränas av Jägersros Lars I Nilsson, blev femma och utslagen i försöket.
Enligt ett pressutskick från Jägersro har både Lutfi Kolgjini och Lars I Nilsson tackat ja och stall Stefan Hulman är också positiva till start.
– Med dessa tre hästar, två topphästar ur hemmalaget och elitloppstvåan, är grunden lagd till sommarens storlopp. Naturligtvis ser jag gärna att Timoko och Univers de Pan vill komma, men vi skyndar långsamt och jag kommer att ha noggrann kontroll på storloppen för att försöka hitta de bästa möjliga ekipagen till Åbergs, säger Mats Ahlkvist, sportchef på Jägersro.
Hugo Åbergs Memorial avgörs 29 juli och har en miljon kronor i förstapris.

Lars-Ove Pettersson

 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.