Peter Ingves sjukskriven

57

Peter Ingves sjukskriven

Toppkusken Peter Ingves är sjukskriven och har lämnat Sverige och travsporten på obestämd tid.
– Jag har tagit en timeout på grund av personliga skäl och även andra problem. Just nu samlar jag kraft och det är svårt att säga något om hur lång tid jag blir borta, berättar Ingves för Trav365.

Peter Ingves har en tämligen unik kuskkarriär bakom sig då han fick sitt riktiga genombrott först som 45-åring bakom Petri Puro-tränade Fama Currit som i princip sopade rent i fyraåringsloppen för ston 2005.
Samarbetet med Puro fortsatte och blev oerhört framgångsrikt med flertalet storloppssegrar runt om i Europa bakom Camilla Highness och Commander Crowe.
2011 och 2012 körde Ingves Pato till seger i Sveriges två största årgångslopp, Svenskt Travkriterium respektive Svenskt Travderby och sedan dess har han varit ett etablerat namn i den svenska kuskeliten.
2018 nåddes 1 000 segrar och i fjol lotsades Per Nordström-tränade Islay Mist Sisu till seger i Svensk Uppfödningslöpning.
Men sedan 13 februari har Peter Ingves inte kört några lopp och det kan dröja innan vi får vi får se den frejdige finländaren med de galna segergesterna på banan igen.
– Jag är för tillfället utmattad och befinner mig i Finland hos mina syskon. Det är en bra plats för mig att vara på då jag saknat dem mycket. Jag är sjukskriven och träffar mycket bra läkare som hjälper mig. Jag har ju varit utmattad ett tag och hoppas kunna komma tillbaka så snart som möjligt men just nu får jag finna mig i att inte köra några lopp på obestämd tid, säger Ingves till Trav365.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V86 (jackpot): Snabbe Osterc från innerspår i årsdebuten
Nästa artikelInför V75: Brindeborg hoppas på följetong på V75

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.