Peter Untersteiner har en häst i varje V75-lopp

393

Peter Untersteiner har en häst i varje V75-lopp

Sju lopp. Sju chanser
Peter Untersteiner har en häst i varje V75-lopp när travåret avrundas på Axevalla på nyårsafton.

Peter Untersteiner har sitt bästa år som tränare sett till inkörda pengar med drygt 32,3 miljoner kronor inkört 2018.
Men det är tävlingsdag kvar av 2018 och Peter Untersteiner har laddat inför V75-tävlingarna på Axevalla som kryddas av en multijackpot på 60 miljoner kronor.
Som vanligt bjuder Halmstadtränaren på sina tankar inför loppen i samarbete med spelvärde.se.
– 9 Arsenal (V75-1) blev lite trött i slut i comebacken, men gick utanpå ledaren sista varvet. Men han verkar ha tagit det loppet bra och jag tror han går framåt lite. Jag är medveten om att han har fått mycket pengar på sig i år och han kan inte bara avgöra loppen längre. Så jag får köra lite snällare, men troligtvis är han i alla fall bättre med loppet i kroppen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn.
– 3 Justice Ås (V75-2) känns fin efter lite paus och allt tyder på att han ska gå bra. Medeldistans var länge sedan och det är inget plus, men han har vunnit V75 över det – så det är ingen katastrof. Det kommer bli norskt huvudlag istället för helstängt huvudlag den här gången eftersom han kan bli lite hetsig med helstängt. Det är viktigt att han inte lägger för mycket kraft första varvet. Jänkarvagn fortsätter vi med.
– Borups Regent (V75-3) får smyga med och ta en slant här. Det är bra att han fick det här läget, då kan han rädda lite pengar. Han räcker inte riktigt till. Det blir öppet med murphy och rulle som senast, men vanlig vagn istället för jänkarvagn.
– Kapten Kidd (V75-4) tror vi är bra i ordning. Han blev överladdad senast och nöp i galopp efter 50 meter. Nu har han spår sju och då ser jag det som goda chanser att han går felfritt. Vi är revanschsugna såklart. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.
– Zeeland Kronos (V75-5) var positiv senast i Halmstad och kämpade bra. Jag har klagat på det tidigare, men det fungerade bra med norskt huvudlag och det kan ha gjort sitt. Spår elva och kort lopp gör att det ser jobbigt ut, men insatsen senast var positiv i alla fall. Det blir fortsatt norskt huvudlag, men jänkarvagn istället för vanlig vagn nu när det är autostart.
– Stonewashd Diamant (V75-6) ser allting bra ut med och hon är väldigt tuff. Är det någon häst som ska vinna med sådana här förutsättningar är det hon. Det blir helstängt huvudlag som senast, men vanlig vagn istället för jänkarvagn.
– Magic Happens (V75-7) har riktigt fin form tycker jag. Det har han visat tre gånger i rad utan att få utdelning. Han gick riktigt bra i skymundan senast och gick resolut sista 100 meterna. Hoppas det klaffar snart så han får en fullträff – det känns som det ligger nära. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Föregående artikelPär Hedberg har bra hästar till start under multijackpoten
Nästa artikelPropulsion är sjuk

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.