Rumskompisar får Stig H:s stipendium

19

image-1

Under studietiden på Åby Travgymnasium delade de lägenhet.
På fredagen utsågs travlärlingarna Fredrik Berg och Marcus Schön till 2015 års Stig H-stipendiater.
– Vi ringde förstås direkt och gratulerade varandra, säger Marcus Schön.

Stig H:s stipendium delades ut för 20:e gången i ordningen. Årets val föll på Axevallalärlingen Fredrik Berg och Solvalladiton Marcus Schön.
– Fredrik Berg och Marcus Schön är två killar som lever lika hängivet som intensivt med travet. De har den rätta inställningen och drivet som krävs och jag tror att de har goda förutsättningar att bli egna och framgångsrika tränare, säger Stig H Johansson.
Fredrik Berg och Marcus Schön är kompisar sedan gammalt. Under gymnasietiden bodde de tillsammans i nästan två år. I dagsläget arbetar Berg hos Anna Forssell på Axevalla och Schön är försteman hos Stefan Melander på Solvalla.
– Jag är enormt lycklig. Stig H är Stig H och att bli utvald av honom och få hans stipendium är bland det största man kan få som lärling i travet, säger Marcus Schön.
– Jag trodde inte att det var sant när Stig H själv ringde upp mig. Han har varit min stora idol hela livet, så det här känns jättestort och speciellt. Stipendiet kommer också perfekt i tiden för mig och att få gå utbildningsprogrammet tillsammans med Marcus gör det hela ännu bättre, säger Berg.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.