Sanity får slå in sista spiken…

263

TILLISTUSING

…i min kassakista. Det börjar bli rejält tomt i plånboken nu, men man får väl ändå vara hyfsat nöjd att lyckas hålla igång en tusenlapp i snart fem månader. Jag började med att ha riktigt bra flyt men därefter har det varit en blandning mellan oflyt och dåliga spel.  Mest dåliga spel tror jag..

Förra lördagens spel var dock inte ett dåligt spel.  Harry gjorde precis det jag tänkt mig och slog av favoriten på upploppet. Vad jag inte kunde räkna med var att en annan häst skulle vara ännu vassare i spurten. Grym prestation där och det skulle förvåna mig om inte nye tränaren Reijo Liljendahl snart är topp tre i Sverige. Vilken snurr han får på hästarna.

Halmstadbanans tilltag att dela ut ”gratisbongar” för 10 000 kr vinnare på en och samma häst (Harry Haythrow) var säkert välmenat men jag hoppas att vi slipper sådant i framtiden. .. Harry H är nästan ”folkets” häst redan och det hjälper inte honom att ni sänker eventuella vinnarodds med gratisspel. Gör om och gör rätt!

Mina sista 40 kr tänkte jag tillägna favorithästen Sanity. Inte i form av vinnarspel utan i form av enkelstreck på en DD. Jag tycker helt enkelt att det är dags att han får vinna nu. Läget är inte det bästa men jag hoppas på att Johnny hittar ner nånstans och att Formula One och Hard Livin kör stenhårt mot varandra om spetsen. Då kan han plocka ner dem till slut, och förhoppningsvis hålla Sebastian K bakom sig också. Sanity ska vara i toppform och Malin Löfgren meddelar att han kanske känns mer taggad än vanligt och kanske ska testas i ny vagn också.  Jag singelstreckar på dubbeln!

I DD1 tar jag med fyra hästar som alla har chans att vinna. Passa särskilt outsidern No Big Deal från stall Svanstedt,  Det är rätt distans, bra läge och en häst med vinnarskalle.

Lördagens spel: DD1 häst nr 1,3,5 och 12

DD2 häst nr 7  Sanity

Fyra kombinationer  x 10 kr.

Kvar efter veckans spel :  0 kr.

Kör som vanligt Johnny!