Smått och gott från Grillnatta

303

felicia_johanneson

Det finns bara ett enda ord man kan beskriva gårdagen med. Alldeles, alldeles UNDERBAR. Allt började med en supermysig fika med en väninna till mamma. Vi satt ute på gården och fikade med vattenmelon, kakor och kaffe(själv drack jag cola, kaffe är ju inte alls gott, haha). Vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är så trevlig och oerhört lik mig i sättet. Jag gillar henne verkligen. Kvart i sju fick vi springa iväg då vi var tvungna att hämta våra biljetter innan sju! Dock hade våra biljetter(så vi kunde komma in på stallbacken) blivit bortlämnade/snodda/stulna/lånade(what ever) av någon annan. Vi fick biljetter så vi kom in på Åby men inte stallbacken. Blev så ledsen, haha, men allt ordnade sig tillslut!

Det var ju grillnatta igår vilket resulterade i mycket mer människor. Det är ju så mycket roligare när det är mängder av folk. Kanske inte vid de tillfällena när man vill fota och alla ens bästa platser är upptagna(suck…), men det är bara att knö sig lite så löser det sig alltid! Vi kom iallafall in på stallbacken och jag brukar alltid stå bredvid stället där ekipagen kör in och ut från banan. Jag undrar vad alla kuskar måste tro, haha… Varje torsdag står jag där och fotar som om jag vore en paparazzi! Men de brukar alltid le och se jätteglada ut så jag antar att det uppskattas 😉

kolgjini_1
5. Onice Axe – Lutfi Kolgjini

untersteiner_2
Vinnare av lopp 2. 6 Henke Diablo – Peter Untersteiner

western_2
Gittan Freter bjöd på en fantastisk uppvisning i fartfylld western tillsammans med sin
supervackra häst på 18 år. Han tyvärr inte uppfatta namnet på hästen.

hast_1
3. Gary Hoist – Peter Ingves

ekipage_1
10. Lucky Lane – Åke Svanstedt

christian_cracchiolo_2
Min snygga vän Christian Cracchiolo

christian_cracchiolo_1
7. Svarte Rudolf – Christian Cracchiolo

Vill ni nå mig? Maila mig på

Kramar

Föregående artikelInför V75: Elddop för Superfuxen
Nästa artikelTvillingarna Sedin har köpt Ed You