Storfavoriten struken på Lördag

19

delicious struken

Stoet som slagit två världsrekord i de senaste starterna skulle vara en attraktion i stoeliten på Solvalla på lördag. Men planerna har ändrats. På onsdagen strök tränaren Daniel Redén Delicious U.S. ur loppet.
– Hon var lite röd i halsen när vi kollade henne i dag. Antingen är det en liten infektion på gång eller har varit, och självklart tog vi bort henne direkt från loppet, säger Daniel Redén om Delicious U.S. som inte kommer till start i V75-1.
Delicious U.S. noterade två världsrekord i augusti. Det började i Bollnäs där amerikanskan blev världens snabbaste sto på tusenmetersbana vid seger på 1.08,6. I Sundsvall Open Trot två veckor senare segrade hon på tiden 1.10,0. En tangering av det absoluta världsrekordet över medeldistans och ett världsrekord för ston över distansen på tusenmetersbana.
När får publiken se henne nästa gång?
– Kanske vi gör bokslut för i år, det vet vi inte. Det finns inte så många lopp kvar att starta i för henne men vi får se vad det blir. Jag har lite i bakhuvudet…men det är inget jag vill gå ut med.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.