Travtränaren Sofia Aronsson och hennes hästar hade änglavakt

261

Travtränaren Sofia Aronsson och hennes hästar hade änglavakt

Travtränaren Sofia Aronsson och hennes hästar hade änglavakt i samband med en trafikolycka på lördagen. Axevallatränaren var på väg hem från Bergsåker då hon söder om Gävle, i höjd med Gysinge, frontalkrockade med en mötande bil som körde om en lastbil.

Travronden har varit i kontakt med Sofia Aronsson som fördes med ambulans till Gävle sjukhus.
– Staket till höger, lastbilen till vänster och så den bilen rakt fram när vi låg i 80 kilometer ungefär. Jag hann alltså se att jag skulle fronta med bilen. Fy fan, det var så oerhört obehagligt, jag blundade och satte händerna stenhårt på ratten precis före smällen.
– Jag trodde jag skulle dö. När krocken var över och jag kunde röra mig satt jag fast i bussen och fick sparka upp dörren och jag fick sådan panik. Jag trodde det skulle se ut som…ja, jag vet inte vad där bak, säger Sofia Aronsson till Travronden.
Från sjukhuset hälsar Sofia Aronsson att hon klarat sig bra.
– Hjärtat slår och slår, man är fortfarande rädd. Det var så hemskt. Läkarna har tagit prover och grejor men ofattbart nog tycks jag ha klarat mig utan allvarliga skador över huvud taget, säger hon till Travronden.
Även Sofia Aronssons två hästar Bacan Degato och Coquin Bebe klarade sig oskadda från olyckan enligt Travronden.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelHeta vinstchanser i fredagens V75-omgång
Nästa artikelPå söndag kan Cuba Libre Ice fullborda en klassisk dubbel

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.