Tre nya stjärnor klara inför Åby Stora Pris

64

image-9

Quid Pro Quo är klar för start i Åby Stora Pris nästkommande lördag.Foto av LARS JAKOBSSON

Fem av åtta hästar är klara för Åby Stora Pris som körs nästkommande lördag.
Under tisdagen blev tre nya namn klara; Quid Pro Quo, Obi Wan och Juliano Rags.
– Det blir mycket intressant att se Quid Pro Quo i årets upplaga, säger Jon Walter Pedersen, Sportchef på Åbytravet, i ett pressmeddelande.

I fjol vann Sebastian K. Åby Stora Pris i ett skiljeheat mot Save The Quick.
I år är årets upplaga tidigarelagd och körs redan nästa lördag, den 16 augusti. Åtta hästar gör upp i två heat och blir det två olika vinnare så möts dessa i ett skiljeheat.
Sedan tidigare är Fredrik B Larssons Reven d’Amour och den finske hästen Surprise Lord klara för start. Under tisdagen presenterade Åby ytterligare tre hästar och dessa är Quid Pro Quo, som bland annat har vunnit Orsi Mangelli i Milano och Sprintermästaren, samt den danske topphästen Obi Wan och den norske elitloppshästen Juliano Rags.
– Det blir mycket intressant att se Quid Pro Quo i årets upplaga. Detta blir det första framträdandet över sprinterdistans sedan triumfen i fjolårets Sprintermästare och Svante har meddelat att hästen kommer i bästa möjliga form, säger Jon Walter Pedersen i ett pressmeddelande.
– Obi Wan är en häst med superform och blir en riktig outsider i Åby Stora Pris, och Juliano Rags blir årets heta bidrag från Norge och är mycket allround. Det ska bli spännande att följa hästen som säkert kommer ha fördel av två heat på en dag då han är mycket stark, fortsätter Åbytravets Sportchef.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSanity är tillbaka till V75 Dannero 9 augusti 2014
Nästa artikelJomar Blekkan inför V75 Dannero 9 augusti 2014

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.