Trolig och otrolig

222

Lika trolig som han är i DD1 är han otrolig i DD2. Joakim Lövgren sitter på en statistisk favorit som jag ägnat några dagar till att försöka fälla. Oavsett hur jag viktar och hur jag försöker seglar 5 Elaine upp i topp på rankingen. Och då menar jag TOPP. Hästen får så tung övervikt att jag förvånas att den bara är streckad på 84%. Givetvis ett seriöst spikförslag, i synnerhet som andrarankade 10 Bonnies Maggie står så mycket sämre till och i de senaste starterna inte uppvisat annat än strul. Vill man leta flera skrällar så har jag följande ordningsföljd. 3,11,2,1. Det som jag vill understryka är att poängen skiljer sig ytterst lite mellan dessa så skulle man göra en A till D-rank så hamnar de som C-hästar. Övriga i loppet under kategorin D.

A: 5 (med grym tydlighet)

B: 10 (lika grym andrahäst)

C: 3,11,2,1

D: Övriga

statistik

I DD2 har vi en öppnare tillställning. Lövgren blir här rankad som nummer nio med sin 7 Pater Pontus. Tveksamt spelvärde på en dubbel Lövgren således. Det är ju just den typen av spel som många gånger är överbetrodda. Lika så spel på dubbelslag. Med en stark favorit i DD1 från bricka fem är det troligt att det blir mycket spel på 5-5. Oavsett detta så har min rank placerat nr 1 Indro Love och nr 5 Calvin Fortune i en ganska så klar A-grupp. Lite uppseendeväckande med tanke på att det inte stämmer alls med de tidiga strecken. I en tydlig B-grupp hittar jag 10,4,3. Inget att orda om det egentligen. Däremot undrar jag en del över hur nr 9 Armando Kievitshof kan vara streckad på 50%. I min rank kommer den trea från slutet. Kanske ett faktum att vara observant på.

A: 1,5

B: 10,4,3

C: 8,2

D: Övriga

Spelförslag:

DD1: 5

DD2 1,2,5

Håll till godo.

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.