Umåker är ett Skadat Varumärke… My Ass!!!

223

NORQVIST

Mugge hade sålt Drygt halva Årsbudgeten, när han blev avstängd från sitt jobb, den sista februari… Tycker att det talar sitt tydliga Språk….
Jag tror att All Publicitet är Bra Publicitet… Ja, men det är Bättre att vi finns i folks medvetande än inte…Nu gäller det bara att få folk att förstå att skilja på sak och Person…Att alla som håller på med Travhästar, på ett eller annat sätt, inte är per automatik utrustad med ett TokRymligt Samvete… Jag tror att det kommer att gå bara fint :))

UmåkersFarmen Laddar för Den Stora Finalen…

Nu Gäller det… Vilken linje ska vi hålla På Farmen i fortsättningen…
Är personligen mkt förvånad över det stöd som den sittande Styrelsen får från ”MaktGubbarna” kring Banan…
Tänk att man är så Solidariska mot varandra, trots att det uppenbarligen förekommit så grov misskötsel av verksamheten…
Jag tänker främst på att ”HanSomBestämmer” lyft full lön …Trots att han inte vart där…Ja, inte hade det funkat så om jag låtit bli att vara på mitt jobb…Osolidariskt & VäldigtOärligt mot Sällskapsmedlemmarna OCH Alla ”UtomståendeAktivtEngageradeAktiva”
Att ”HanSomBestämmer” har problem med Humöret och på det sättet orsakat Många Onödiga Pengar för Sällskapet…. Här Gör jag En DirektKoppling till Våra Drastiskt sänkta Prispengar…. Det hade INTE Behövt ske om HanSomBestämmer inte Trampat i klaveret ett antal ggr… Glöm inte det … NiSomFårRösta på ÅrsMötet Till Veckan… F*n Vad jag Laddar…. Vill verkligen att Alla kommer Prata med Varandra Tisdag kl 18:00 är detta Årets viktigaste tid!!! Oavsett Vad man Tycker eller tänker så Önskar jag att man Aktivt tar del av vad som sägs och Lägger sin Röst På det som Känns bäst i Hjärtat… Jag Älskar min Sport och jag Älskar Umåker… Här trivs Jag… Inte bara med Omgivningen och Hästarna utan även med Människorna runtomkring… Jag gillar att sitta ute och köra… sitta och surra en sväng med tex Micke, Stefan, Anna, eller Arne… Träffa alla andra när det är Tävlingar… Stämningen Är fortsatt bra bland de Aktiva… det finns en omtanke och en värme som nog är ganska unik…för vi är ju samtidigt konkurrenter… Även om Bitterheten kanske inte finns med så ofta… men ändock konkurrenter… och jag tror att om Umåker ska överleva så Måste det till en ny Styrelse… Soliditeten är nere på 10%…mkt illa… och man vill fortsätta att Sälja ut Stallar…& Frågan är… OM man säljer ut alla sina tillgångar(För stallarna ger även inkomster i form av stallhyror), hur ska man kompensera inkomstbortfallet, och Markförlusterna, all mark runt travbanan säljs… känns inte det en aningens knasigt? Är det inte ett Travsällskaps Uppgift att Äga och förvalta en Travbana och dess tillgångar… I Min värld är det det… Se till att Hästarna Har någonstans att Bo, Se till Att det finns TräningsMöjligheter Varje Dag… & Se till att det finns Möjlighet för Bredden av Hästägare att Tjäna pengar…Det gör man inte genom att köra 4-5 lopp en dag med 5000kr i förstapris… Det är Oförskämt mot hästägarna…. Tycker att man Istället Kör en Hel P22-dag och Hedrar Styrelsen med att kalla den för deras dag… Då kan Medlemmarna få KÖPA & då sätta prägel på sitt eget lopp… Skulle vara roligt att se hur Kreativa de skulle vara….
Om jag nu får fortsätta att tycka… så tycker jag att det skulle vara passande att under V75-helgen kunna ha ett lopp som kan hedra en EldSjäl, som gjort ngt Speciellt och Viktigt för Travet på Något sätt… Att visa sin Uppskattning är aldrig Fel….
Nu ska jag plocka lite i Mitt Stackars Bortglömda Hem… så Ungarna Kan få Lite HelgFint… Även om Jag arbetar…. Sista Helgen sen blir jag ledig tills i höst… Känns inte tungt alls;)) Sen ska det Vässas lite på Stjärnorna… Angela Corner startar på Måndag i Sista Loppet…(Såklart) , Ser fram emot Det…Mycket…

Mentor Walmann Debuterade igår med en riktig Snackhäst… Giant Diablos förstfödda… D’One… seger och det ska bli trevligt att följa den Prinsessan… Skötare Malin Boman har fått Damma av Boken Om Giant Diablo… Nu När Uppföljaren börjat Präntas… Känner ni inte att det börjar Rycka i VårTravTarmen… Man är lite Nyfiken på Vilka Nya Stjärnor som kommer fram…Jag hoppas verkligen att D’One är en av dem…

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75-tipset 13/4 på Färjestadstravet, Dubbel Jackpot!
Nästa artikelInför V75: "Många gamla uvar"

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.