Underklassafari

217

Jag fick aldrig upp pulsen ordentligt i söndags. Stig H´s mössa var väl det som fick mig att höja mest på ögonbrynen. Eller snarare att den var nedtryckt så bestämt och förnedrande. Annars var det ungefär som man kunde ha förväntat sig. Möjligtvis var Maharajah något bättre än jag trott. Hästen hade väl ärligt talat ganska tveksamma förberedelser och presterade egentligen förvånansvärt bra med tanke på det. Att Ready Cash skulle vinna kände inte jag någon större tvekan omkring. Det är helt enkelt en grym häst, hur mycket patriot man än är och hur mycket snigelhat man än försöker att uppbringa.

Jag vet inte hur många år som PdA direktsänts i TV, men ett tag är det väl i alla fall. Är det någon mer än jag som utifrån TV-bilderna får känslan av att man startar i chocktempo och sedan bara ökar. Av någon anledning upplever jag att loppet går i mycket högre tempo än här hemma. Vet inte vad det beror på men häftigt är det.

En reflektion bara angående den där Patric Rylander som är verksamhetschef hos KD vilket är ett parti som alla känner till har det lite tungt med anhängarskaran. Jag har inga som helst sympatier i deras partiprogram men kan inte låta bli att undra över hur omdömeslös man får vara på en så pass hög post. Att lite bittert ironisera om underklassafari på sin facebooksida måste han väl ändå förstå är samma sak som att inte vara verksam för att knyta nya väljare till sig.

Nicklas Svalmark

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.