V75 Analys avd 1-3 från LIRAREN/Spelguiden AB

146

spelguiden

VIDÖPPEN INLEDNING DÄR MYCKET KAN HÄNDA!
Avdelning 1
Ranking
A: 7-11
B: 6-2-3-4-10-12-8
C: 5-9-1

SPETSSTRIDEN
Oerhört öppen spetsstrid med många som kan vara med och köra om det. 1 Åsens Aragon kan hålla upp spetsen för att hitta någon att släppa till. Då kan 2 Galileo Am, 3 Pine Muscle, 6 Qvidja´s First samt 7 Dwayne Zet göra sig gällande. Frågan är vem som är hetast? Den sistnämnde?

ANALYSEN
Inledningsloppen har under en längre tid varit väldigt öppna på förhand och detta lopp skiljer sig inte från det och vi streckar på med hela sju hästar. 7 Dwayne Zet skulle från spets vara intressant att skåda som om Örjan tar sig dit så kan det hålla hela vägen. Stötte på övermakten i Hail Mary senast och behövde då loppet efter vila. Har inte fått det att lossna fullt ut ännu men här kan det kanske vara läge?
Chanstips. 11 Dream Creation har höjt sig mycket i ny regi och visat rejäla takter. Galopp senast som hårt betrodd på V75 men vinst gången innan. Kan göra en del grovjobb själv på vägen och det talas även om att lätta hästen fram samt rycka skorna bak vilket känns extra intressant. Motståndet känns inte som det allra tuffaste i historien och chansen finns att runda samtliga. 6 Qvidja´s First såg bra ut senast i en snabb avslutning och ser ut att vara på väg mot toppformen. Har ett spännande läge här och kan vara med i spetskampen och hamna bra på det. Kan med rätt löpning räcka långt och bör passas. 2 Galileo Am mötte ett hårt gäng senat och gåt ner i klass här. Får det inte riktigt att stämma aktionsmässigt vilket ställer till det i loppen en del. Voltstart är ett plus och fungerar hästen går han inte att räkna bort.

STARKT BARFOTALÅS STRECKAS!

Avdelning 2
Ranking
A: 7-5
B: 2-4-3-8-6-11-12-10
C: 9-1

SPETSSTRIDEN
Lägsta klassen och återigen känns spetsstriden inte självklar på något sätt. 1 Mr Julian kan öppna och går bäst utan rygg men det är ändå svårt att se hästen köras i spets. 4 Timetomakeitrite har bäst utgångsläge av de som är startsnabba i övrigt och kan vara den som får överta. Utvändigt finns 7 Amorcer Levallo som skulle kunna få överta i sin tur. 8 Opulent Tile är även vass bakom bilen men ett åttondespår gör det hela svårt.

ANALYSEN
Vi provar ett lås i klass II på två hästar som hittills visat fin kapacitet. 7 Amorcer Levallo har sett oerhört läcker ut i fyra raka segrar och ser ut att bli bättre och bättre för varje start. Här är det inte omöjligt at Ulf kan köra sig hela vägen till spets och vem ska då slå hästen? Man kommer även att köra barfota runt om för andra gången i karriären, i den förra starten fick det en enorm effekt. Som om inte det vore nog ska en jänkarvagn hakas på och vi snackar därför racerbalans deluxe! Normalt sett bra segerchans. 5 Deal Done Zet är motbudet som vi streckar. Har väl egentligen inte visat den där blixtrande formen efter uppehåll men bör ändå bli bättre och bättre formmässigt. Distansen är ett plus då hästen är mer stark än snabb. Även här blir det barfota runt om och jänkarvagn. Dessutom rycktussar för första gången. Givet lås! 2 Pappajonnys Ilse förstärks av Björn Goop vilket drar till sig uppmärksamheten lite extra. Har åtgärdats efter sin senaste start och det låter optimistiskt från stallet. Liksom för den tidigare duon så blir det även här barfota runt om samt jänkarvagn. Kan knipa en tätplacering. 4 Timetomakeitrite har det bästa läget av de startsnabba och det är möjligt att ledningen kan nås. Om Oskar sedan väljer att släppa kan han få loppet och därmed vara långt framme. Inte avsågad.

INGEN SLÅR MELLBY FREE FRÅN SPETS!

Avdelning 3
Ranking
A: 2
B: 7-3-10-6-1-9
C: 5-4-8

SPETSSTRIDEN
2 Mellby Free är en flygmaskin bakom bilen och inte tar spetsen av det här stoet. Skulle hon komma bort är 6 Dear Friend nästa kandidat på tur.

ANALYSEN
i stoeliten hittar vi lördagens bästa singelstreck i superstoet 2 Mellby Free som från ett perfekt utgångsläge blåser till spets för att sedan stanna där över mål. Har mött stentufft motstånd varenda gång från delvis bökiga lägen och svarat för topplopp och det här motståndet bör inte skrämma. Allt rapporteras bra från stallet och vi tycker inte att vi kan hitta några negativt. Bra spik. Bakom är det jämnare men 7 Hevin Boko ser ut att vara i sitt livs form för tillfället och slog faktiskt vår spik senast. Annorlunda förutsättningar här men då det här stoet är starkt kanske Mika väljer att syna dödens och tugga på utvändigt. Streckas vid gardering. 3 Racing Brodda har inte lyckats växa in i klassen fullt ut som det känns men kanske får man effekt nu när skorna ska behållas i stallet, senast såg hästen bra ut på barfotabalans i snabb avslutning i skymundan. Har tidigare visat att hon kan öppna snabbt och här har man ett ypperligt tillfälle att skaffa sig en bra position. Ska inte räknas bort. 10 Activated trodde vi mycket på senast och hästen levererade då sin spurt som var av bästa märke. Annat motstånd här och åter bakspår men blir tempot tufft har stoet alltid en pollett kvar till slut.

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelInför V75®: ”Det här året har varit sagolikt – bra chans igen”
Nästa artikelV75 med Janne Jackpot – Smäller det till nu?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.