V75 Romme – Analys Avd 1-3 från Liraren/Spelguiden

131

spelguiden

Winter Burst åter på svensk mark!

STARTRUSNING ATT VÄNTA MELLAN STRIDSTUPPAR?

Avdelning 1

Ranking

A: 11-8-5

B: 9-2-4-7-12-6

C: 10-1-3

SPETSSTRIDEN

Två stridstuppar i Klaus Kern och Åke Lindblom lär se sin chans att försöka nå täten med Give Me Ten samt 8 Chapuy och öppningen kan bli snabb. På läget får förstås invändig häst spetstipset.

ANALYSEN

Med ett högt utgångstempo att vänta är det läge att läge att leta efter någon höst som kan gynnas av det och trots bakspåret får 11 Rocky Tilly tipset. Har siktats mot det här loppet efter segern senast som togs från spets och formen är bra. Håller hög klass och kan spurta vasst så scenariot här borde passa hästen fint. Får tipset. 8 Chapuy är troligen fältets bästa häst och lyckas Åke forcera hästen till ledningen så är förstås mycket vunnet. Är hjälpt av en vinklad startvinge och Åke ser inte slaget förlorat. Står fint inne i loppet på pengar och måste ses med chans. 5 Give Me Ten vill också till spets och Kern är inte känd för att ge sig i första taget. Håller väldigt bra form för dagen och mycket kommer att handla om vad som händer det första halvvarvet. Med lite kyla kanske det kan bli rygg på ledaren? Inte avsågad.

 

Fullständiga tips hittar ni som vanligt på http://tipsaren.com

Spelguiden och övriga andelsspel hittar ni på https://atg.se/cigarrmagasinet
NÄRA SJUAN PÅ MOMARKEN!

 

TALANGFULLHET RÄCKER LÄNGST HÄR!

Avdelning 2

Ranking A: 14

B: 10-13-3-4-2-1-11-12-15

C: 9-5-8-6-7

SPETSSTRIDEN

Fyra hästar på start och det bör främst stå emellan 3 Forcement och 4 Global Attention med fördel för den invändige hästen.

ANALYSEN

Måndagens bästa singelstreck hamnar på talangen 14 Bandido Gar som vi tycker står för klassen i det här gänget. Kan fortfarande vara något valpig och galopperade senast på grund av ett märke som var i banan så den starten är bara att glömma.

Galopperna i raden handlar om en del otur och hästen känns normalt inte osäker av sig. Här kan Jorma ta iväg hästen felfritt från start sedan är vi ganska säkra på att det blir ett offensivt upplägg. Motståndet skrämmer inte och han kan ta dem på ren styrka. Spik! 10 Let´s Go Ernie har växlat upp på slutet och sätt allt bättre ut i loppen. Är skapligt snabb ut ur volten och borde komma iväg på ett vettigt sätt. Är sedan både stark och snabb och får ses som den främsta utmanaren till vårt val av singelstreck. 13 Mcgarret trivs över de längre distanserna och gör allt som oftast fina lopp. Här kommer man att prova rycktussar för första gången vilket provats med önskad effekt i träning. Behöver nog ryggar att gå i för att räcka hela vägen men är ett bud om man garderar loppet.

 

UNGDOMLIGHETEN I GÄNGET FÅR VISA VÄGEN!

Avdelning 3

Ranking A: 5-7-1

B: 3-10-2-6-9

C: 8-4

SPETSSTRIDEN

5 Majestic Man brukar kunna lägga iväg snabbt bakom bilen och har goda chanser att ta sig förbi invändiga hästar här. 1 Going For Gold Zaz är också skaplig men vi tror inte att han hinner med att svara spetsfavoriten. 7 On Track Piraten har i sina dagar kunnat öppna bra vid laddning, frågan är hur snabb han är numera.

ANALYSEN

Högsta klassen med en väldigt hög medelålder på loppet. Undantaget är 5 Majestic Man som får visa sin ungdomlighet från start genom att ta hand om ledningen. Har mestadels tävlat i den högsta klassen i Finland och bör ha skaffat sig en hårdhet som ska kunna betala sig här. Frågetecknet som finns är att hästen varit sjuk men sedan en tid tränats på igen för att vara redo för start här. Frågan är hur pass mycket hästen har tappat. Normalt sett bra chans. 7 On Track Piraten visade förbättrad form senast via en snabb avslutning till andraplatsen. Löper hästen upp till samma nivå igen är inte motståndet värre än att det kan räcka för en placering långt fram igen. Behöver nog ett rygglopp för att räcka till seger. 1 Going For Gold Zaz har ett perfekt läge där Westerholm får ladda vad som går från start för att se hur långt det räcker. Vi tror att det slutar med ryggen på ledaren men en liten chans till spets finns också. Distansen är knappast något plus och ett rygglopp borde nog vara att föredra.

 

Fullständiga tips hittar ni som vanligt på http://tipsaren.com

Spelguiden och övriga andelsspel hittar ni på https://atg.se/cigarrmagasinet
NÄRA SJUAN PÅ MOMARKEN!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.