V75 System och analys till Årjäng 16 juli 2016

59

drömspår för piraten

DÅ blev det tyvärr inga pengar in förra omgången efter att vi gått med vinst två gånger i rad på vårt V75 system. Nu tar vi nya tag till Årjäng och denna gången tror vi att vi återigen har hittat en jämvikt mellan spikar och skrällar. Vi börjar direkt med en spik som vi tycker var väldigt duktig på Kalmar men mötte en som var för bra…
AVD 1

6 TAKETHEM är lite ovan med voltstart men nu kör startspecialisten Thomas Uhrberg igen och efter att ha lärt sig hur hästen funkar på Kalmar tror vi att det är en tolvtumsspik här. Spets och slut. Kan även vinna bakifrån.
AVD 2

1 PLAY SURPRISE har gjort det bra på sistone men kanske i väl enkla sällskap. Kommer med på systemet pga läget här.

2 JOE HOO LEE gör det jämnt och bra. Har vilat ett tag men är startsnabb och vi vågar inte plocka bort den över aktuell distans.

3 SMOKEY HERMAN har sett bättre och bättre ut sista tiden. Speedig krabat som kanske t o m kan ta spets här. Distansen passar bra.

4 COALMINERSDAUGHTER möter tufft motstånd men kan skrälla från bra läge.

5 BREEZY BADGER kanske det blir skoryck runtom på. Ny kusk och bra läge = intressant!

6 LEA CHIP siktar nog Kihlström på en invändig resa med. Hästen utvecklas stadigt och med en örjansmygare kan det gå vägen här.

7 OSCAR RHODE har formen i absolut zenit men kan nog inte hänga med i startrusningen. Blir det tempo på loppet fäller han många.

9 CONRADS DEFINITIF trivs över 1640 och har fått en bra rygg på en startsnabb häst. Följer med i andraspår och tar många till slut.

10 PALERMO BROLINE får ny kusk denna gången och kommer från en tapper insats på Solvalla som tvåa. Med minsta flyt här kan det bli revansch direkt!
AVD 3

4 ESSIS LILLE ALFRED tillhör en av mina favoriter bland kallbloden och lyckas Ulf Eriksson leta sig till spets här så ska de andra vara bra för att slå honom.

14 JÄRVSÖ BLOMSTER vann Sto-SM och och verkar trivas kanonbra med Kihlström. Kanske lite tufft motstånd men måste med på kupongen

15 STEINFAKS mötte stentufft motstånd senast och kom in som trea. Har haft detta loppet i sikte och bra chans att runda allt.
AVD 4

11 CATCH THE CASH har gått bra i tuffa sällskap. lite enklare motstånd nu och kan kanske få sin seger äntligen.

14 LOTUSCHERIE är kvick ut så springspår på tillägg passar fint. Står bra inne i loppet och det är inte helt omöjligt att hon helt enkelt bara visar sig vara bäst här.

SE UPP FÖR PANDORA FACE och ta med den om ni har råd.
AVD 5

2 OTHELLO FACE två raka för Sjunnesson och Heiskanen och som den såg ut senast kan det mycket väl bli spets runtom trots att han tar klivet upp en klass. Denna har vi långt ifrån sett botten i ännu.
AVD 6

5 MELLBY CLUB älskar den här distansen och håller den sig någåtsånär lugn så ligger seger nära till hands. Adielsson upp istället för Kontio nu vilket jag ser som ett plus. Kontio har inte haft vidare flyt på V75 sista tiden.

7 GAMBINO DEGATO trodde jag stenhårt på senast men det blev tyvärr galopp när man testade barfota. Kan vinna nu istället om de fått ordning på balansen.

10 TUMBLE DRYER är också en häst jag har som nästagångare. Det fullständigt lyser form om honom och han är stark och rejäl. Måste med på kupongen.

SE UPP FÖR OKI DOKI FACE om ni har råd.. kan leda länge
AVD 7

1 HARRY HAYTHROW tar nog spets här och släpper. Livsfarlig från rygg ledaren.

3 ON TRACK PIRATEN får nog överta ganska omgående och kan mycket väl vinna från spets.

8 NUNCIO vann ju Elitloppet och går kanonbra i varenda start. Fram i dödens och sen får vi se om det räcker.

10 VÄSTERBO HIGHFLYER tippade jag etta på Kalmar till 23 ggr fläsket men den nådde inte ända fram och blev tvåa men sen vann han i starten efter till 1,80 som favorit. Kan knäcka allt om det blir toktryck där framme.
1
6-TAKETHEM

2
1-2-3-4-5-6-7-9-10

3
4-14-15

4
11-14

5
2-OTHELLO FACE

6
5-7-10

7
1-3-8-10

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.