V75 system och analys till Bollnäs 30 juli 2016

124

v75 analys bollnäs

Ska JETSET vinna den inledande avdelningen?

Då var det dags för V75-cirkusen att besöka Bollnästravet och det ser inte helt lättlöst ut med en begränsad spelbudget denna gången. Redan i avdelning 1 skulle jag vilja ha med 2-4 streck mer än de få jag får plats med.
AVD 1

2 ALBÄCK AMY var smått imponerande näst senast vid vinst efter galopp. Är upp och ner i prestationerna och det kanske är i tuffaste laget emot här men jag har lite feeling och chansar på att det är UPP och inte ner denna gången för då kan skrällen vara ett faktum.

8 BACKORDER var ju hur fin som helst senast. Här blir det debut över lång distans men vakne Erik ser nog till att köra till spets så fort det går här och sen ska ekipaget slås.

11 TEQUILA PALEMA har jag jagat ett bra tag och senast såg hon finare ut än någonsin i värmningen och jag räknade med en seger där men så blev inte fallet. Ny kusk nu, barfota och enbart ston emot. Kan gå vägen med rätt lopp.

12 COCO DE VIE står fint inne här. Har lite svårt att vinna på distansen men med Örjan upp denna gången så kan det gå vägen…

14 JETSET är en av de speedigaste ston jag vet för tillfället. Distansen funkar fint och formkusk i vagnen. Kan blåsa ner allt på upploppet med rätt lopp.
Den som har råd tar med Quantanamera, Ma Running och Fika

PLUSVÄRMNINGAR AVD 1 Kl 15.27
6 FIKA
12 COCO DE VIE

 

AVD 2

2 SUPER BENNY vinner ju inte ihjäl sig precis men kusk och läge känns väldigt intressant denna gång. Kan kanske äntligen få skrälla till efter många godkända lopp från svåra lägen.

12 PALERMO BROLINE är väl bästa hästen i fältet? Kommer Erik fram och får överta efter inte alltför lång tid så tror jag loppet kan vara över.

Survival Kit?

PLUSVÄRMNINGAR: ARAMIS HORNLINE, DIGITAL YANKEE Kl 16.09

PALERMO BROLINE defintivt en plusvärming också Kl 16.10

 

AVD 3

4 HERO SJÖHAMMAR ska kanske gå helt utan skor och har ju haft finfin form ett bra tag. Bra vinstchans om Erik hittar till spets efter ett par hundra meter.

8 FIRE TO THE RAIN ser bara bättre och bättre ut och står perfekt inne här på pengarna. Inget vidare läge dock och vi garderar vilket kanske visar sig onödigt men vi tycker oss ha hittat två bra motbud.

11 LIBERTY FACE går jättefint hela tiden och med lite flyt här kan det skrälla. Linderoth visar fina körhänder för tillfället.

JENNIFER planerar att ta spets och släppa till HERO SJÖHAMMAR

 

AVD 4

1 BJÖRS FREJ har varit borta länge men har fått tre välbehövliga lopp i kroppen nu och måste med från fint läge.

4 BLÅS UNDAN tycker vi definitivt är bättre än raden ser ut som har mycket galopper. Vår rysare här.

10 OSSMANN var lite seg senast men det berodde nog på den hårda banan. Intressant kusk nu och här blir det väl offensivt upplägg?

12 TALLS ODIN visade fin form i vintras men senaste starterna har det inte funkat riktigt. Grundkapacitet finns och distansen passar. Kul streck!

14 TOMELD Ö.K. har ju varit i det närmaste enorm vid segrarna och nu hoppar Örjan upp vilket kanske är ett plus? Eller trivs den bara med Åsbjörn??? Den kan mycket väl spikas men jag vågar inte.

15 MONSTER MONSUN går nog med i rygg på Örjan här. Barfota runt om och rycktussar kanske gör susen? Se upp!

Väldigt bra värmning av GULI GLÖD kl 16.15

 

AVD 5

5 SAPAJOU har aldrig torskat från spets. Vi räknar med att Erik lyckas hitta dit och sen ska loppet vara över som jag ser det.

 

AVD 6

1 CHELSEA BOKO Är en av mina absoluta favorithästar. Har fått tre lopp i kroppen nu efter ett längre uppehåll. Intressant läge här med Takter i vagnen. Kan störtdyka med fritt i tid.

5 STANDOUT blir bara bättre och bättre och kan vara en riktig fidus här. Barfota fram är planerat men det kanske t o m blir skoryck runt om. Se upp!

8 VÄSTERBO HIGHFLYER har gjort många fina lopp från tråkiga lägen men denna gången kan det t o m räcka ända fram. Möter lite enklare hästar här och kan vinna oavsett position…

Lite tråkt att behöva lämna Knows Nothing och Food Money utanför kupongen här kanske…

 

Sen avslutar vi med en chansspik i AVD 7

Här tror jag det blir körning hela vägen och efter att ha kört loppet i badkaret tror jag mig ha räknat ut vem som får loppet här…. 9 VICTOR A.U. Gick rikgit bra senast och jag hade nästan räknat in en dödensvinst på upploppet men var för bra den dagen… NU BLIR DET REVANSCH!
SYSTEMET

2-8-11-12-14

2-12

4-8-11

1-4-10-12-14-15

5

1-5-8

9
Kika gärna in här igen de två sista timmarna innan inlämning på lördagen. Får vi höra något riktigt intressant lägger vi in det med röd text.
LYCKA TILL!

Föregående artikelReijo Liljendahl inför V75 Bollnäs
Nästa artikelNorman till Bollnäs för att vinna

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.