V75 system och analys till Örebro 20 augusti 2016

39

v75 system

ÖREBRO 20 AUGUSTI 2016

 

AVD 1

1 MELLBY APOLLO har tagit två raka från ledningen och har tagit sig till spets från detta lägge förr. Antagligen blir det utan skor runt om och stallet andas optimism. Ekipaget kommer säkert att bli rejält uppvaktat men har statistiken med sig – 12 av 15 från spets.

3 TRIPOLINI VP gick en bra slutrepa senast mot bra motstånd. Har haft lite otur i spårlottningen flera gånger men kan inte klaga på läget här. Känns lite som att den är värd en seger.

4 AL’S WINNERMEDE tycker jag nog blev bortkörd senast och det är möjligt att kusken får revansch här. Nu luktar det dödens och det är möjligt att Svante reglerar hela fältet därifrån och lyckas få nosen först.

7 CLARA RC ser jag som en rolig rysare här. Eventuellt blir det första gången med jänkarvagn på länge och barfota runt om.

11 ORIGO TILLY satt fast med hela rubbet senast och kan vara segermogen nu med några lopp i kroppen. Jansson ser säkert till att det blir en fin resa från ett lite byngligt läge.

 

AVD 2

Här tar jag ställning och spikar 2 ZAHARA GOJ. Vunnit 6 av 7 segrar från ledningen men jag tror det blir vinst även utan spets. Men det ryktas om lite utrustningsändringar för att hon ska bli rappare från start så bli inte förvånade om Jansson tjurigt borrar ner huvudet, skakar på det samma och sen leder runt om.

 

AVD 3

1 STELTON bör vara nära toppformen med två lopp i kroppen. Kan säkert inte hålla spets här men borde få ett fint lopp ändå. Jeppe tyckte han var bättre än väntat senast och låter optimistisk.

3 KNOWS NOTHING tar spets här och leder hela vägen om den är vid sunda vätskor. Försökte samma sak förra gången men då var ju banan minst sagt opassande.

4 COLDTOWN är lite trög av sig men får säkert en fin resa härifrån. Debut i Guld men det är ju inte ett av de värre startfälten jag set så det kan bli en skräll. Barfota runt om.

7 ROYAL FIGHTER spår jag hamnar i tredje ytter här och blir det så tycker jag det är dags för en vinst äntligen i ett överkomligt gäng.

 

AVD 4

3 PLAYBOY FACE blev snuvad på segern av en speedkula senast men det tror vi inte händer med Örjan upp denna gången. Spets runtom räknar jag med om inte SAPAJOU tokladdas.

 

AVD 5

2 COUNTDOWN FOUGETT står verkligen tur på seger och har fått ett finfint läge här. 1640 är favoritdistansen så 1609 passar fint. Det enda som bekymrar mig lite är att det är första långresan + övernattning.

3 LEA CHIP höll kanonbra från spets senast och jag räknar med att Örjan räknar med en repris här med den skillnaden att det ska hålla hela vägen denna gången.

4 AIFUR har god form och är ute på helt rätt distans. Mitt största rysarstreck mot hårt motstånd denna omgången.

6 JULA EXTREME är orutinerad… agerar ojämnt… och debut över korta häcken.. så varför tar jag med den? Jo Björn har säkert något i kikaren och vill prova kort distans för första gången av nån anledning och med lite fart på loppet så kan Jula vara starkast till slut…

10 STARO JERSEY SIDE har vunnit sina tre senaste starter på kort distans men har blivit lite bortlottad här. Fäller fånga med rätt resa. Alla?

 

AVD 6

3 DONATELLO SISU har gått kanonbra i de två senaste starterna och går från alla lägen. Förste utmanare till min vinnare:

4 MAKETHEMARK är en naturbegåvning som verkar kunna lösa allt och ta rätt beslut själv i loppen. Eventuellt barfota fram nu och kan t o m vinna från dödens.

 

AVD 7

3 EDER BOB såg finfin ut vid vinsten på Åby i lördags och man siktar på repris här. Fin skalle och ledning runt om låter inte helt omöjligt.

7 SPRINGOVER kan öppna bra men kommer antagligen inte förbi trean. Ska ändå räknas från alla lägen liksom stallkompisen:

10 XLNT CONWAY CLASS som är under fin utveckling och Lövgren tror på bra chans med bägge och det tror vi kan avgöra här löpningsmässigt.

 

Systemet

1: 1, 3, 4, 7, 11
2: 2 Zahara Goj
3: 1, 3, 4, 7
4: 3 Playboy Face
5: 2, 3, 4, 6, 10
6: 3, 4
7: 3, 7, 10
SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.