V75 System och intervju inför Hagmyren 29 juli

227

v75 system

V75 SYSTEM FRÅN ALLTOMTRAV
1: 1 Highland Park (3, 8)
2: 1, 6, 7, 8, 9, 10 (14, 12)
3: 2, 3, 5, 6, 11 (4, 10)
4: 1, 7, 8, 13, 14 (6, 11)
5: 4 Tjacko Zaz (3, 2)
6: 1, 2, 8, 11 (5, 7)
7: 2 Autobahn (7, 12)

INTERVJU FRÅN KANAL 75

Ingemar Hultqvist är en av landets framgångsrikaste travamatörer.
På lördagen har han chansen att ta hem ytterligare en V75-seger.
– Jag tycker att Eva I.H. är bästa chansen. Hon är bra, säger Ingemar Hultqvist.

Umåkeramatören har redan slagit fjolårssiffrorna med råge och Ingemars hästar vinner vart tredje lopp dom ställer upp i. 17 segrar och över en miljon i insprungna pengar hittills har det blivit och receptet är hårt arbete.
– Man måste jobba hårt och förbereda hästarna väl, jag har väl inget mirakelrecept. Hästarna har fått vara friska och det är väl en av anledningarna. Jag har väldigt bra personal och det är väldigt viktigt.
Stallet står sig starkt och Ingemar hoppas och tror på fortsatta framgångar framöver.
– Vi hoppas mycket på treårige Selmer I.H. Han har galopperat en del på slutet och det oroar en del. Förhoppningsvis mognar han och det är en av de bästa hästarna jag haft. Magnifik Brodde är en riktig hedershäst och han fortsätter att utvecklas och det ser spännande ut framöver.

Tror på en bra chans
På lördagen matchar stall Hultqvist två ston mot varandra i V75-2.
– Loppet passar och sedan är det inte så långt att resa. Eva I.H. (Mika Forss kör, bilden) är den bättre av de två. Hon startade senast i ett kval till Stochampionatet och svarade för ett mycket bra lopp. Ultra Bright vann det försöket och hon vann finalen. Eva I.H. är tuff och kan göra en del av loppen på egen hand. Hon känns jättefin i träningen och den långa distansen är bara en fördel. Jag tror på en ganska bra chans.
– Comewithaflash (John Östman kör) var också med i ett kval till Stochampionatet och gick ett bra lopp utan att riktigt räcka. Hon har startat en gång efter det och vann på ett bra sätt. Comewithaflash är inte lika hård som Eva I.H och behöver ha det lite serverat och John får köra lite på chans. Med lite tur kan hon säkert vara med långt framme, men jag tror mest på Eva I.H., säger Ingemar Hultqvist.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet